Check hier je Renault kenteken

Op deze pagina kun je eenvoudig de kentekens van Renault voertuigen controleren. Ontdek belangrijke informatie zoals de technische specificaties, eigendomsgeschiedenis en APK-status. Vul het kenteken in en krijg direct toegang tot alle details die je nodig hebt voor een weloverwogen beslissing. Snel, betrouwbaar en handig!

Renault

Zoek naar Renault kentekens:

Alle Renault modellen


Renault Clio

Clio

167.083 kentekens


Renault Twingo

Twingo

116.572 kentekens


Renault Captur

Captur

84.509 kentekens


Renault Megane scenic

Megane scenic

55.040 kentekens


Renault Trafic

Trafic

38.598 kentekens


Renault Kangoo

Kangoo

31.293 kentekens


Renault Master

Master

31.135 kentekens


Renault Kadjar

Kadjar

17.065 kentekens


Renault Modus

Modus

15.994 kentekens


Renault Zoe

Zoe

12.964 kentekens


Renault Espace

Espace

9.432 kentekens


Renault Laguna

Laguna

8.447 kentekens


Renault Talisman

Talisman

4.409 kentekens

Renault T

T

1.740 kentekensRenault Express

Express

1.692 kentekens


Renault Twingo ii

Twingo ii

1.667 kentekens


Over Renault

Renault: Innovatie en Erfgoed

Renault, een naam die synoniem staat voor Franse auto-innovatie en -elegantie, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1899. Opgericht door de gebroeders Louis, Marcel en Fernand Renault, begon het merk als een kleine onderneming in Boulogne-Billancourt. Louis Renault, die bekend stond om zijn technische begaafdheid, introduceerde al vroeg in de geschiedenis van het bedrijf revolutionaire technologieën zoals de direct aangedreven versnellingsbak. Dit was slechts het begin van een lange reeks innovaties die het merk zouden kenmerken.

Een van de meest iconische modellen van Renault is zonder twijfel de Renault 4. Lancering in 1961, dit model werd geprezen om zijn praktische ontwerp en betrouwbaarheid. Het was de eerste populaire auto met een vijfdeurs ontwerp en een vlakke laadvloer, wat het ideaal maakte voor zowel stedelijk als landelijk gebruik. Dit model werd een symbool van eenvoud en veelzijdigheid, en het veroverde al snel een groot marktaandeel in vele landen.

In de moderne tijd heeft Renault zich sterk geprofileerd op het gebied van duurzaamheid en elektrische mobiliteit. De Renault Zoe, geïntroduceerd in 2012, is een van de best verkochte elektrische auto's in Europa. Dit compacte model biedt niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook een aanzienlijke actieradius, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor milieubewuste automobilisten. Het succes van de Zoe benadrukt Renault's toewijding aan een schonere, groenere toekomst.

Naast innovaties op het gebied van elektrische mobiliteit, heeft Renault zich ook onderscheiden in de autosport. Met een rijke geschiedenis in de Formule 1, waar het meerdere wereldkampioenschappen heeft behaald, blijft Renault een kracht om rekening mee te houden. Deze prestaties in de motorsport zijn een testament aan het technische vernuft en de voortdurende drang naar verbetering die het merk kenmerken.

Samenvattend, Renault is een merk dat trots kan zijn op zijn erfenis en innovatieve geest. Of het nu gaat om iconische klassieke modellen of baanbrekende elektrische voertuigen, Renault blijft een pionier in de autowereld.