Renault

Zoek naar Renault kentekens:

Alle Renault modellen


Renault Clio

Clio

167.083 kentekens


Renault Twingo

Twingo

116.572 kentekens


Renault Captur

Captur

84.509 kentekens


Renault Megane scenic

Megane scenic

55.040 kentekens


Renault Trafic

Trafic

38.598 kentekens


Renault Kangoo

Kangoo

31.293 kentekens


Renault Master

Master

31.135 kentekens


Renault Kadjar

Kadjar

17.065 kentekens


Renault Modus

Modus

15.994 kentekens


Renault Zoe

Zoe

12.964 kentekens


Renault Espace

Espace

9.432 kentekens


Renault Laguna

Laguna

8.447 kentekens


Renault Talisman

Talisman

4.409 kentekens

Renault T

T

1.740 kentekensRenault Express

Express

1.692 kentekens


Renault Twingo ii

Twingo ii

1.667 kentekens


Over Renault

Renault: Innovatie en Erfgoed

Renault, een naam die iconisch is in de wereld van de automobiliteit, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot eind 19e eeuw. Opgericht in 1899 door de gebroeders Louis, Marcel en Fernand Renault, heeft dit Franse merk zich in meer dan een eeuw tijd ontwikkeld tot een wereldwijde speler in de auto-industrie.

Een van de kernwaarden van Renault is innovatie. Louis Renault zelf was een uitvinder en pionier, en dit ethos leeft voort in de huidige bedrijfsvoering. Zo introduceerde Renault als een van de eerste automerken de turbocompressor in productievoertuigen en pionierde het met elektrisch rijden door het ontwikkelproces van de populaire Renault Zoe. De Zoe heeft met haar indrukwekkende actieradius en betaalbaarheid de norm gezet voor betaalbare elektrische auto's in Europa.

Renault heeft ook meerdere malen de ontwerpstandaarden uitgedaagd met modellen zoals de Renault 4 en de legendarische Renault 5, die nog steeds worden gekoesterd door autoliefhebbers wereldwijd. Deze modellen weerspiegelen niet alleen een tijdperk, maar laten ook zien hoe Renault zich wist aan te passen aan veranderende smaken en behoeften van consumenten.

Wat Renault verder onderscheidt is haar betrokkenheid bij motorsport. In Formule 1, de koning der autosport, heeft Renault aanzienlijke successen behaald. Dankzij hun geavanceerde motoren en technische expertise heeft Renault diverse wereldkampioenschappen gewonnen, zowel als constructeur als motorleverancier.

De visie van Renault voor de toekomst is sterk gericht op duurzaamheid en technologische vooruitgang. Het merk investeert fors in groene technologieën en heeft als doel om tegen 2030 een breed scala aan elektrische en hybride voertuigen aan te bieden. Zowel efficiëntie als verantwoorde productie staan hierbij hoog in het vaandel.

Met een breed scala aan modellen variërend van compacte stadsauto's tot ruime SUV's, blijft Renault een merk dat inspeelt op de diverse behoeften van de moderne automobilist. Hun toewijding aan innovatie, erfgoed en duurzaamheid maakt Renault niet alleen een merk met een rijke geschiedenis, maar ook een merk met een veelbelovende toekomst.