Renault Modus kenteken check

Renault Modus

Check eenvoudig de kentekens van de Renault Modus op deze pagina. Ontdek alles over dit compacte en wendbare stadswagentje, bekend om zijn ruime interieur, hoge zitpositie en betrouwbare prestaties. Perfect voor zowel korte ritjes in de stad als langere autoritten. Start je zoektocht naar specificaties en historie nu!

Check je Renault Modus :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Renault Modus kentekens

Over de Renault Modus

Renault Modus

De Renault Modus: Innovatieve Compactheid

De Renault Modus, geïntroduceerd in 2004, is een compacte MPV (Multi Purpose Vehicle) die zich onderscheidt door zijn doordachte ontwerp en veelzijdigheid. Dit Franse automodel is ontworpen om enerzijds de voordelen van een kleine stadsauto te combineren met de ruimte en flexibiliteit van een gezinswagen.

Het exterieur van de Renault Modus valt op door zijn vloeiende, vriendelijke lijnen en compacte afmetingen, waardoor hij ideaal is voor het drukke stadsverkeer. De hoge zitpositie biedt een uitstekend zicht rondom, wat bijdraagt aan de rijveiligheid. Kenmerkend voor de Modus zijn ook de grote koplampen en de hoge achterlichten, die bijdragen aan zowel de zichtbaarheid als de esthetiek van de auto.

Binnenin biedt de Modus een verrassend ruime en flexibele indeling. Ondanks de compacte buitenkant, is het interieur ingenieus ontworpen om de ruimte optimaal te benutten. De achterbank kan verschoven en volledig platgelegd worden, waardoor verschillende configuraties mogelijk zijn voor zowel passagiers als bagage. Dit maakt de auto geschikt voor diverse ladingen, van boodschappen tot sportuitrusting.

Een ander hoogtepunt van de Renault Modus is de aandacht voor veiligheid. Het model heeft zowel volwassen inzittenden als kinderen goed beschermd en heeft in verschillende testen hoge scores behaald. Standaard zijn onder andere meerdere airbags en een stevig chassis dat ontworpen is om de impact bij een ongeval te verminderen.

Op het gebied van rijprestaties biedt de Modus een reeks efficiënte motoren, variërend van pittige benzinemotoren tot zuinige diesels. Deze motoren zijn ontworpen om niet alleen een vlotte rijervaring te bieden, maar ook om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te minimaliseren, wat bijdraagt aan het milieu.

Kortom, de Renault Modus is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, maar veelzijdige auto. Zijn innovatieve ontwerp, veiligheid en efficiëntie maken hem ideaal voor zowel stadsritten als langere reizen.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Renault Modus kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 7 reviews met een gemiddelde score van 5 van 5 sterren.

Andere modellen van Renault