APK-Historie opvragen - Zie de APK-afkeurputen van elke Auto

Hier kan je voor een klein bedrag een rapport opvragen met daarin de waarde, KM-stand / NAP check, onderhoudshistorie en het schadeverleden van een Nederlandse auto.

Gegevens worden geladen

Sluit dit scherm niet

Wil je een rapport voor:

10.000+ tevreden gebruikers

RDW
RDW
iDeal
PayPal
Rapport

Dit bevat jouw kentekenrapport:

Eigenaren

Dagwaarde

NAP-check

Aankoopadvies

APK-historie

Terugroepacties

Onderhoudshistorie

Schadeverleden

Deze voordelen biedt een kentekenrapport:

Bespaar geld

Met een kentekenrapport van Occasionapport zie je direct wat een auto echt waard is dankzij onze marktwaarde vergelijking. Zodat je niet te veel betaald (of te weinig krijgt voor je huidige auto).

Voorkom gedoe en onverwachte verassingen

Weet van te voren welke onderdelen zijn vervangen of binnenkort moeten worden vervangen. Wij controleren voor jou het onderhoudsverleden van de auto en geven je een onverzicht van eerdere APK-afkeurpunten.

Ontdek wat de verkoper wil verbergen

Niet elke autoverkoper is even eerlijk. Verborgen schade kan je veel geld kosten. Niet alleen is je auto minder waard dan gedacht, slecht afgwerkte onderdelen kunnen zelfs een veiligheidsprobleem vormen!

Gegevens worden geladen

Sluit dit scherm niet

10.000+ tevreden gebruikers

RDW
RDW
iDeal
PayPal

Waarom is het belangrijk om de APK-historie controleren?

Op het moment dat u van plan bent een auto te kopen, is het wel fijn om te weten wat het verleden van de auto is. En dan met name met betrekking tot de APK-afkeurpunten. Wanneer een auto in het verleden namelijk problemen heeft gehad met de APK, kan dit betekenen dat de auto een stuk minder aantrekkelijk is. U zit er namelijk niet op te wachten dat de auto binnen de kortste keren allerlei problemen begint te vertonen.

Onze APK check laat zien wat in het verleden allemaal is aangetroffen bij een auto. Zo kunt u rekeninghouden met het feit dat sommige onderdelen wellicht vervangen moeten worden.