Gratis Online RDW Check

RDW-check uitvoeren

Wilt u graag de RDW-informatie inzien van een bepaald kenteken? Wij helpen u graag met het verkrijgen van de juiste data, zodat u een keus kunt maken op basis van de waarheid. De RDW-check vertelt u precies wat de staat van het voertuig is en wat er in het verleden mee is gebeurd. Zo bent u niet meer afhankelijk van de eerlijkheid van een verkoper, maar kunt u zelf oordelen. Wilt u ook graag de zekerheid van een goede aankoop? Maak gebruik van de RDW-check en weet meteen waar u mee te maken heeft!

Doe nu zelf een RDW Check:

EU

Wat is de RDW?

De RDW is een afkorting die staat voor Rijksdienst voor het Wegverkeer. Het is een semioverheid gebonden organisatie, waarbij de RDW de aangewezen partij is voor het bijhouden van het kentekenregister en de rijbevoegdheden in Nederland. De RDW heeft samenwerkingen met verschillende partijen waardoor het mogelijk is om informatie over kentekens op te vragen wanneer u een auto aan wilt schaffen. Met de informatie van de RDW weet u precies waar u aan toe bent met de auto. Het is dan ook niet langer nodig om een auto te gaan bekijken met een autokenner.

Voorkom een kat in de zak

Een auto die veel eigenaren heeft gehad, heeft ongetwijfeld gebreken gehad. Dat is niet erg, maar het is wel belangrijk om de geschiedenis van het voertuig te kennen. Als er namelijk al veel mankementen zijn geweest, zegt dat veel over de kwaliteit van de auto en de waarde. U wilt natuurlijk niet te veel voor de auto betalen, dus het is belangrijk het verleden te kennen. De waarde van de auto zal dalen naar de hoeveelheid reparaties die hij nodig heeft gehad. Ook is het verdacht wanneer blijkt dat de auto meerdere eigenaren in een korte periode heeft gehad. Dit laat zien dat de wagen niet helemaal betrouwbaar is en er waarschijnlijk meer aan de hand is.

Laat u echter niet in de waan dat een goedkope auto een goede deal is. Als blijkt dat er veel mankementen zijn, bent u meer kwijt aan reparaties. Dan was de aankoop het helaas niet waard geweest. Vergelijk daarom altijd van tevoren goed en bereid u voor. Wat is de gemiddelde prijs voor een dergelijke auto en wat zijn andere eigenaren van soortgelijke auto’s gemiddeld kwijt aan onderhoud? Neem dat van tevoren mee in uw beslissing en u bent klaar voor de aankoop!

Wat krijgt u precies met de RDW-check?

Door het online uitvoeren van een gratis RDW-check, krijgt u alle informatie over de auto die u nodig heeft bij een aankoop. Denk aan het voertuigsoort, de kleur, het merk, het bouwjaar, registratiedatum, of het voertuig ingevoerd is en wanneer de auto weer voor de APK moet. U kunt zelfs gratis de afkeurpunten van de APK opvragen. Bij de RDW staat elke auto die in Nederland op de weg rijdt geregistreerd, dus u heeft altijd beschikking tot de informatie.

Alle kentekens komen namelijk bij de RDW vandaan. Het kenteken staat weer op naam van de eigenaar en dit wordt allemaal geregistreerd. Zo kan er nooit onduidelijkheid ontstaan over wie de eigenaar van het voertuig is. Dit wordt gedaan ten behoeve van de veiligheid op de wegen in Nederland en om de informatie altijd bij de hand te hebben. Tegen een geringe vergoeding is het zelfs mogelijk om inzicht te krijgen in de eigenarenhistorie van de auto.

Wat u bij onze kentekencheck krijgt:

  • Schadeverleden van de auto
  • Laatst genoteerde tellerstand
  • APK-historie
  • Technische gegevens
  • Land van herkomst van een importauto
  • Nieuw- en dagwaarde van de auto

Wacht niet langer; voer zelf de check uit en stap met een vertrouwd gevoel in uw nieuwe auto!

Doe nu zelf een RDW Check:

EU