Renault Captur e-tech plug-in hybrid kenteken check

Op deze pagina kun je eenvoudig kentekens van de Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid controleren. Ontdek alles over dit innovatieve model, dat rijcomfort en brandstofefficiëntie combineert met een elegant design. Perfect voor dagelijks gebruik en lange ritten, de Captur E-Tech maakt elke kilometer een genot.

Check je Renault Captur e-tech plug-in hybrid :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Renault Captur e-tech plug-in hybrid kentekens

Over de Renault Captur e-tech plug-in hybrid

De Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid: een blik op elektrisch rijden zonder compromissen

De Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid combineert de veelzijdigheid van een compacte SUV met de voordelen van elektrisch rijden. Deze hybride auto biedt een innovatieve rijervaring waarbij efficiëntie en rijplezier hand in hand gaan. Dankzij de geavanceerde technologieën van Renault, is de Captur E-Tech Plug-in Hybrid een aantrekkelijke optie voor diegenen die milieuvriendelijk willen rijden zonder in te leveren op prestaties.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid is zijn plug-in hybride aandrijflijn. Dit systeem bestaat uit een 1.6-liter benzinemotor gecombineerd met twee elektromotoren en een 9,8 kWh batterij. Deze configuratie stelt de Captur in staat om tot 50 kilometer volledig elektrisch te rijden volgens WLTP-normen, waardoor korte ritten in de stad zonder uitstoot mogelijk zijn. Voor langere afstanden schakelt de auto moeiteloos over naar de efficiënte benzinemotor, wat resulteert in een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot.

Het opladen van de Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid is eenvoudig en flexibel. De batterij kan worden opgeladen via een regulier stopcontact, een laadpaal thuis of een openbaar laadstation. Met een standaard laadkabel duurt het ongeveer drie tot vijf uur om de batterij volledig op te laden, afhankelijk van de laadbron.

De binnenkant van de Captur E-Tech Plug-in Hybrid biedt een comfortabele en moderne omgeving voor zowel bestuurders als passagiers. Het interieur is ruim en flexibel, met verstelbare en neerklapbare achterstoelen die zorgen voor extra bagageruimte wanneer dat nodig is. Geavanceerde technologieën zoals het Easy Link-multimediasysteem, een digitaal dashboard en rijhulpsystemen zorgen voor een verbonden en veilige rijervaring.

Daarnaast speelt veiligheid een belangrijke rol in de ontwerpfilosofie van Renault. De Captur E-Tech Plug-in Hybrid is uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen, zoals noodremhulp, rijstrookassistentie en verkeersbordherkenning, die bijdragen aan een verhoogde gemoedsrust voor alle inzittenden.

Kortom, de Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid biedt een uitgebalanceerde mix van duurzaamheid, efficiëntie en comfort. Deze hybride SUV is een ideale keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk alternatief, zonder concessies te doen aan rijplezier en gebruiksgemak.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Renault Captur e-tech plug-in hybrid kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 9 reviews met een gemiddelde score van 5 van 5 sterren.

Andere modellen van Renault