Seat

Zoek naar Seat kentekens:

Alle Seat modellen


Seat Ibiza

Ibiza

68.310 kentekens


Seat Leon

Leon

36.390 kentekens


Seat Mii

Mii

19.260 kentekens


Seat Ibiza st

Ibiza st

15.151 kentekens


Seat Leon st

Leon st

12.743 kentekens


Seat Arona

Arona

11.200 kentekens


Seat Arosa

Arosa

8.291 kentekens


Seat Altea

Altea

8.161 kentekens


Seat Altea xl

Altea xl

8.076 kentekens


Seat Alhambra

Alhambra

3.380 kentekens


Seat Toledo

Toledo

3.240 kentekens


Seat Cordoba

Cordoba

2.758 kentekens


Seat Tarraco

Tarraco

2.472 kentekens


Over Seat

Seat is een gevestigd automerk afkomstig uit Spanje, met een rijke historie en een sterke reputatie voor het produceren van stijlvolle, betrouwbare en betaalbare voertuigen. Opgericht in 1950, werd Seat al snel een symbool voor de Spaanse auto-industrie en speelt het nog steeds een belangrijke rol op de Europese automarkt.

In haar beginjaren werkte Seat nauw samen met de Italiaanse autofabrikant Fiat, wat leidde tot de productie van iconische modellen zoals de Seat 600. Dit compacte en betaalbare voertuig speelde een cruciale rol in de mobilisering van Spanje tijdens de jaren 50 en 60. In 1986 werd Seat onderdeel van de Volkswagen Group, wat resulteerde in een verbeterde technologie, efficiëntie en ontwerpkwaliteit.

Het huidige modellenaanbod van Seat omvat een breed scala aan voertuigen, van compacte stadsauto's tot ruime SUV's. Populaire modellen zijn onder andere de Seat Ibiza, een compacte hatchback die bekend staat om zijn sportieve uitstraling en wendbaarheid, en de Seat Leon, een iets grotere hatchback met een ruime interieur en geavanceerde technologieën. Voor diegenen die op zoek zijn naar meer ruimte en comfort, biedt de Seat Ateca een uitstekende keuze als middelgrote SUV.

Seat onderscheidt zich niet alleen door zijn aantrekkelijke ontwerpen, maar ook door de integratie van moderne technologieën. Innovaties zoals digitale cockpits, geavanceerde rijhulpsystemen en connectiviteitsopties zoals Apple CarPlay en Android Auto, maken de rijervaring zowel veiliger als plezieriger.

Daarnaast zet Seat zich in voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het merk heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektrische en hybride voertuigen, zoals de Seat Mii Electric, om zo bij te dragen aan een groenere toekomst.

Kortom, Seat biedt voor elk wat wils, van compacte stadsauto's tot ruime en veelzijdige SUV's, en combineert daarbij stijlvormgeving met moderne technologieën en een duurzaamheidsvisie. Met een rijke historie en een toekomstgerichte aanpak blijft Seat een relevante en gewaardeerde speler op de wereldwijde automarkt.