Seat Alhambra kenteken check

Ontdek alles over jouw Seat Alhambra met onze handige kentekencheck. Deze veelzijdige MPV staat bekend om zijn ruime interieur, geavanceerde veiligheidsfuncties en betrouwbare prestaties. Voer je kenteken in om gedetailleerde informatie te krijgen, van onderhoudsgeschiedenis tot technische specificaties. Alles wat je moet weten, direct binnen handbereik!

Check je Seat Alhambra :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Seat Alhambra kentekens

Over de Seat Alhambra

De Seat Alhambra is een veelzijdige en ruime MPV (Multi Purpose Vehicle) die geliefd is bij gezinnen en zakelijke gebruikers. Het model is vernoemd naar het Alhambra-paleis in Granada, Spanje, en straalt eenzelfde gevoel van elegantie en ruimte uit. Sinds de introductie in 1996 heeft de Alhambra zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende gezinsauto's op de Europese markt.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Seat Alhambra is zijn binnenruimte. Met drie rijen zitplaatsen biedt deze auto comfortabel plaats aan zeven passagiers. De stoelen zijn flexibel in te delen, waardoor de bagageruimte eenvoudig kan worden vergroot wanneer dat nodig is. Dit maakt de Alhambra ideaal voor langere reizen met het gezin of het vervoeren van grote hoeveelheden bagage.

De motoropties van de Seat Alhambra variëren van zuinige diesels tot krachtige benzinemotoren, waardoor er voor iedere bestuurder een geschikte variant is. De auto staat bekend om zijn soepele rijgedrag, zelfs bij volle belasting. Dit is mede te danken aan de geavanceerde ophangingssysteem en moderne aandrijftechnologieën.

Qua veiligheid scoort de Seat Alhambra ook hoog. De wagen is voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen zoals adaptieve cruisecontrol, dodehoekdetectie en een uitgebreid airbagsysteem. Deze functies helpen niet alleen om ongevallen te voorkomen, maar bieden ook extra gemoedsrust tijdens het rijden.

Binnenin biedt de Alhambra tal van technologische snufjes. Het infotainmentsysteem is gebruiksvriendelijk en ondersteunt zowel Apple CarPlay als Android Auto. Dit maakt het eenvoudig om onderweg in verbinding te blijven en navigatie of muziek te bedienen via een touchscreen.

Daarnaast heeft Seat veel aandacht besteed aan het comfort van de inzittenden. De ergonomische stoelen, een klimaatbeheersingssysteem met drie zones en talloze opbergmogelijkheden dragen bij aan een aangename rijervaring, ongeacht de duur van de reis.

Kortom, de Seat Alhambra combineert ruimte, comfort en technologie op een manier die moeilijk te evenaren is. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zowel familievakanties als dagelijks gebruik.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Seat Alhambra kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 7 reviews met een gemiddelde score van 5 van 5 sterren.

Andere modellen van Seat