Check Nissan kenteken direct

Op deze pagina kun je eenvoudig en snel de kentekens van alle Nissan modellen controleren. Ontdek belangrijke informatie zoals eigenarenhistorie, kilometerstand en onderhoudsrapporten. Zorg ervoor dat je Nissan in topconditie blijft. Begin vandaag nog met jouw kentekencheck!

Nissan

Zoek naar Nissan kentekens:

Alle Nissan modellen


Nissan Pixo

Pixo

1.637 kentekens

Over Nissan

Nissan is een vooraanstaand automerk uit Japan, dat al sinds 1933 hoogwaardige voertuigen produceert. Het merk heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn innovatie en betrouwbaarheid. In de beginjaren produceerde Nissan vooral vrachtwagens en legervoertuigen, maar het assortiment groeide al snel uit tot personenauto's en sportwagens.

Een van de meest iconische modellen van Nissan is zonder twijfel de Nissan GT-R. Deze sportwagen, ook wel bekend als de 'Godzilla' onder autoliefhebbers, combineert indrukwekkende prestaties met geavanceerde technologie. De GT-R heeft dan ook talloze prijzen gewonnen en records gevestigd op racecircuits over de hele wereld.

Nissan heeft zich echter niet beperkt tot sportwagens. Het merk biedt een breed scala aan voertuigen, van compacte stadsauto's zoals de Nissan Micra tot familieauto's zoals de Nissan Qashqai en X-Trail. De Qashqai wordt vaak genoemd als de auto die het SUV-segment populair maakte in Europa, dankzij zijn combinatie van stijl, ruimte en comfort.

Een belangrijk aspect van Nissan's filosofie is innovatie. In de afgelopen decennia heeft Nissan baanbrekend werk verricht op het gebied van elektrische voertuigen. De Nissan LEAF, geïntroduceerd in 2010, was een van de eerste volledig elektrische auto's die op grote schaal werd geproduceerd. De LEAF heeft sindsdien wereldwijd miljoenen kilometers gereden en blijft een populaire keuze voor wie bewust omgaat met het milieu.

Nissan blijft ook investeren in de toekomst van mobiliteit met technologieën zoals ProPILOT, een geavanceerd rijhulpsysteem dat autonoom rijden mogelijk maakt. Dit systeem helpt bestuurders om veiliger en efficiënter te rijden door automatisch afstand te houden van andere voertuigen en de auto binnen de rijbaan te houden.

Tot slot zet Nissan zich in voor duurzaamheid en milieubescherming. Het merk streeft ernaar om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen door middel van duurzame productieprocessen en het ontwikkelen van alternatieve aandrijfsystemen.

Kortom, Nissan is een veelzijdig merk dat zijn wortels koestert en tegelijkertijd de toekomst omarmt, met een sterke focus op innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.