Mitsubishi

Zoek naar Mitsubishi kentekens:

Alle Mitsubishi modellen


Mitsubishi Space Star

Space Star

9.424 kentekens


Mitsubishi Carisma

Carisma

2.503 kentekens


Mitsubishi Colt

Colt

1.646 kentekens

Over Mitsubishi

Mitsubishi: Innovatie en Betrouwbaarheid vanuit het Verre Oosten

Mitsubishi, een naam die wereldwijd wordt geassocieerd met innovatie, betrouwbaarheid en veelzijdigheid, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1870. Hoewel het merk begon met scheepsbouw, diversifieerde Mitsubishi zich snel en waagde de sprong naar de automobielindustrie in 1917. Dit bleek een succesvolle onderneming te zijn, aangezien Mitsubishi zich snel op de wereldkaart wist te zetten als een toonaangevend automerk.

Het automerk Mitsubishi heeft in de loop der jaren een breed scala aan voertuigen ontwikkeld, van comfortabele stadsauto’s tot robuuste terreinwagens. De diversiteit van het aanbod maakt Mitsubishi aantrekkelijk voor een gevarieerd publiek. Het merk heeft zich altijd gericht op het leveren van voertuigen die zowel betrouwbaar als innovatief zijn. Zo introduceerde Mitsubishi baanbrekende technologieën, zoals hun MIVEC-motorsysteem, dat zorgt voor een optimale balans tussen prestaties en brandstofefficiëntie.

Een van de meest iconische modellen van Mitsubishi is de Pajero, een terreinwagen die zijn sporen heeft verdiend in verschillende off-road competities over de hele wereld. Deze krachtpatser staat synoniem voor duurzaamheid en robuustheid. Aan de andere kant van het spectrum bevindt zich de Mitsubishi Mirage, een compacte stadsauto die bekendstaat om zijn zuinigheid en wendbaarheid, perfect voor stedelijke omgevingen.

Mitsubishi heeft ook een stevige voet aan de grond gekregen in de wereld van de elektromobiliteit. Met modellen zoals de Outlander PHEV, een plug-in hybride, toont het merk zijn toewijding aan een duurzamere toekomst. Dit voertuig combineert het beste van elektrische aandrijving met de flexibiliteit van een traditionele verbrandingsmotor, wat resulteert in lagere emissies en een efficiëntere rijervaring.

Kortom, Mitsubishi blijft zich inzetten voor innovatie en betrouwbaarheid, ongeacht of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een robuuste SUV of een milieuvriendelijk voertuig. Met een rijke geschiedenis en een ononderbroken focus op kwaliteit, blijft Mitsubishi een sleutelspeler in de wereldwijde automobielindustrie.