Controleer je Lexus kenteken direct

Op deze pagina kunt u eenvoudig en snel de kentekens van alle Lexus-modellen checken. Ontvang direct gedetailleerde informatie over specificaties, onderhoudsgeschiedenis en validering van uw voertuig. Zo bent u altijd verzekerd van betrouwbare en nauwkeurige gegevens. Probeer het nu en ontdek alles over uw Lexus!

Lexus

Zoek naar Lexus kentekens:

Alle Lexus modellen

Over Lexus

Lexus is het luxemerk van Toyota en staat wereldwijd bekend om zijn combinatie van verfijnde techniek, luxe en betrouwbaarheid. Opgericht in 1989, heeft Lexus zich door de jaren heen gepositioneerd als een toonaangevend merk in het premium segment van de automarkt.

Een van de kernwaarden van Lexus is kwaliteit, wat zich uit in de nauwgezette aandacht voor detail en uitstekende afwerking van elk voertuig. Het merk streeft ernaar om een superieure rijervaring te bieden door middel van geavanceerde technologie├źn en innovatieve ontwerpprincipes. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in het gebruik van hoogwaardige materialen in het interieur, zoals soepel leder en echt hout, maar ook in de geavanceerde rijhulpsystemen en infotainmentsystemen die standaard zijn in veel van hun modellen.

Op het gebied van techniek is Lexus pionier op het gebied van hybride aandrijftechnologie. Het merk introduceerde al vroeg in de jaren 2000 zijn eerste hybride model, de RX 400h, en heeft sindsdien een uitgebreid assortiment hybride voertuigen ontwikkeld. Deze modellen combineren een benzinemotor met een elektromotor, wat resulteert in lagere emissies en een verbeterd brandstofverbruik zonder in te boeten aan prestaties.

Lexus besteedt ook veel aandacht aan veiligheid. Elk voertuig is uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen, waaronder het Lexus Safety System+, dat functies biedt zoals adaptieve cruisecontrol, automatische noodremassistentie en rijstrookassistentie. Deze systemen zijn ontworpen om de kans op ongelukken te verminderen en de bestuurder en inzittenden te beschermen.

Naast technische innovaties en veiligheid, staat Lexus bekend om zijn klantgerichte benadering. De merkfilosofie, "Omotenashi", wat staat voor de Japanse kunst van gastvrijheid, benadrukt het belang van klantenservice. Dit betekent dat Lexus er alles aan doet om de rijervaring zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken voor haar klanten, vanaf het moment van aankoop tot aan de after-sales service.

Kortom, Lexus combineert luxe, innovatie en betrouwbaarheid in elk van zijn voertuigen, wat het een uitstekende keuze maakt voor veeleisende automobilisten die op zoek zijn naar een verfijnde en plezierige rijervaring.