Volvo Xc40 t5 twin engine kenteken check

Controleer eenvoudig de kentekens van de Volvo XC40 T5 Twin Engine op deze pagina. Deze vooruitstrevende plug-in hybride biedt indrukwekkende kracht gecombineerd met eco-vriendelijke prestaties. Ontdek of deze innovatieve SUV aan jouw eisen voldoet door snel kentekens te checken en gedetailleerde voertuiggegevens te bekijken voor een weloverwogen keuze.

Check je Volvo Xc40 t5 twin engine :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Volvo Xc40 t5 twin engine kentekens

Over de Volvo Xc40 t5 twin engine

De Volvo XC40 T5 Twin Engine is een hybride SUV die efficiëntie en prestaties combineert in een stijlvol en compact ontwerp. Volvo, een merk dat bekend staat om zijn focus op veiligheid en innovatie, heeft met de XC40 T5 Twin Engine een voertuig gecreëerd dat aansluit bij de behoeften van moderne bestuurders.

Deze hybride SUV is uitgerust met een 1.5 liter driecilinder benzinemotor in combinatie met een elektromotor. Deze aandrijflijn levert samen een indrukwekkend vermogen van 262 pk, waardoor de auto niet alleen krachtig maar ook zuinig is. De elektromotor draagt bij aan lagere CO2-uitstoot en hogere brandstofefficiëntie, wat deze auto een milieuvriendelijke keuze maakt. Met de mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden, kunnen korte ritten, zoals woon-werkverkeer, zonder uitstoot worden afgelegd.

Het interieur van de XC40 T5 Twin Engine is ruim en biedt comfortabel plaats aan vijf passagiers. Het gebruik van hoogwaardige materialen en het minimalistische Scandinavische design zorgen voor een luxueuze en rustgevende rijervaring. De stoelen zijn ergonomisch ontworpen, wat lange ritten aangenamer maakt. Daarbij beschikt de auto over een groot aantal opbergmogelijkheden, wat het dagelijkse gebruik zeer praktisch maakt.

Veiligheid is altijd een prioriteit geweest voor Volvo en in de XC40 T5 Twin Engine is dit niet anders. De auto is uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties zoals City Safety, dat helpt bij het voorkomen van aanrijdingen, en Pilot Assist, dat semi-autonoom rijden mogelijk maakt. Daarnaast beschikt de auto over een sterk en solide carrosserieontwerp dat de inzittenden beschermt bij een eventuele botsing.

Op het gebied van technologie biedt de XC40 T5 Twin Engine moderne voorzieningen zoals het Sensus infotainmentsysteem met een groot touchscreen, smartphone-integratie met Apple CarPlay en Android Auto, en een indrukwekkend geluidssysteem. Dit zorgt ervoor dat bestuurders te allen tijde verbonden en vermaakt blijven.

Kortom, de Volvo XC40 T5 Twin Engine combineert milieuvriendelijkheid, veiligheid en comfort in één aantrekkelijk pakket. Het is een hybride SUV die zowel geschikt is voor stedelijke omgevingen als langere ritten, en daarbij voldoet aan de hoge standaarden die we van Volvo gewend zijn.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Volvo Xc40 t5 twin engine kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 3 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Volvo