Volvo V90 kenteken check

Ontdek de luxe en veiligheid van de Volvo V90 met onze kentekencheck. Deze ruime en elegante stationwagon combineert Zweedse vakmanschap met geavanceerde technologie. Controleer eenvoudig het onderhoud en verleden van jouw droomauto en rijd met vertrouwen in een Volvo V90. Start je check vandaag nog!

Check je Volvo V90 :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Volvo V90 kentekens

Over de Volvo V90

De Volvo V90 is een verfijnde, ruime en veelzijdige stationwagen die zich onderscheidt door zijn uitzonderlijke kwaliteit, innovatieve technologieën en stijlvolle design. Deze wagen, onderdeel van het gerenommeerde Zweedse automerk Volvo, biedt een ongeëvenaarde combinatie van comfort, veiligheid en functionaliteit die zowel bestuurders als passagiers aanspreekt.

Het exterieur van de Volvo V90 maakt indruk met zijn strakke lijnen, slanke profiel en kenmerkende grille. De helder gesneden koplampen, voorzien van LED-technologie, zorgen voor uitstekende zichtbaarheid en dragen bij aan het elegante uiterlijk van de wagen. De zorgvuldig ontworpen aerodynamica draagt niet alleen bij aan de esthetiek, maar ook aan de prestaties en efficiëntie van de auto.

Eenmaal binnen in de Volvo V90 valt de Scandinavische invloed direct op. Het interieur is ruim, licht en luxueus, met gebruik van hoogwaardige materialen zoals leder en hout. De stoelen bieden uitzonderlijke ondersteuning en comfort, zelfs tijdens lange ritten. Innovatieve technologieën, zoals een geavanceerd infotainmentsysteem met een groot touchscreen, zorgen voor connectiviteit en entertainment onderweg. Ook beschikt de V90 over een uitgebreid panoramisch dak, waardoor het interieur nog ruimtelijker en uitnodigender aanvoelt.

Veiligheid is altijd een belangrijk speerpunt geweest voor Volvo, en de V90 vormt hierop geen uitzondering. De wagen is uitgerust met diverse veiligheidsfuncties zoals City Safety, dat voetgangers, fietsers en grotere dieren detecteert en indien nodig automatisch remt om een botsing te voorkomen. Andere veiligheidskenmerken zijn Pilot Assist, dat helpt bij het houden van de juiste afstand tot andere voertuigen en het netjes binnen de rijstrook blijven, en Run-off Road Mitigation, dat helpt te voorkomen dat de auto van de weg raakt.

De bagageruimte van de Volvo V90 is indrukwekkend en biedt voldoende ruimte voor zowel dagelijkse boodschappen als grote vakantiebagage. De achterbank kan in delen neerklapbaar worden gemaakt, waardoor de flexibiliteit verder wordt vergroot en het inladen van grotere voorwerpen eenvoudig is.

Kortom, de Volvo V90 is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een ruime, comfortabele en veilige stationwagen met een vleugje luxe en een Scandinavisch tintje.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Volvo V90 kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 1 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Volvo