Volvo 940 kenteken check

Met de Volvo 940 kentekencheck ontdek je de rijke historie en betrouwbaarheid van dit iconische model. Krijg inzicht in de technische staat, kilometerstand en vorige eigenaren. Vertrouw op de kracht en duurzaamheid van de Volvo 940 voordat je een weloverwogen beslissing maakt. Veilig, solide en onverwoestbaar.

Check je Volvo 940 :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Volvo 940 kentekens

Over de Volvo 940

De Volvo 940 is een iconisch model van het Zweedse automerk Volvo, dat in productie was van 1990 tot 1998. Dit model staat bekend om zijn betrouwbare prestaties, robuuste constructie en veilige ontwerp, eigenschappen die Volvo's reputatie in de autowereld hebben verstevigd.

De Volvo 940 werd geïntroduceerd als opvolger van de populaire 700-serie en werd al snel geliefd bij zowel particuliere rijders als zakelijke klanten. De auto is ontworpen met het oog op comfort en veiligheid, kenmerken die zichtbaar zijn in zowel het interieur als het exterieur. Een van de meest opvallende elementen van de Volvo 940 is zijn hoekige, strak vormgegeven carrosserie, die een gevoel van soliditeit en duurzaamheid uitstraalt.

Een van de sterke punten van de Volvo 940 is de motor. Dit model is beschikbaar in verschillende motorvarianten, waaronder zowel viercilinder benzine- als dieselmotoren. De turboversies bieden extra vermogen voor diegenen die op zoek zijn naar meer rijplezier en prestaties. De transmissieopties omvatten zowel handgeschakelde als automatische versnellingsbakken, wat rijcomfort en gebruiksgemak vergroot.

Binnenin de Volvo 940 vinden we een royale hoeveelheid ruimte, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen en lange ritten. Het interieur is ontworpen met hoogwaardige materialen en biedt een scala aan comfortfuncties, afhankelijk van de gekozen uitvoering. Kenmerkend voor dit model is ook de aandacht voor veiligheid. De Volvo 940 was uitgerust met innovatieve veiligheidsvoorzieningen voor die tijd, zoals geavanceerde kreukelzones en zij-airbags, wat bijdroeg aan de uitstekende testresultaten in botsproeven.

Samenvattend is de Volvo 940 een tijdloos model dat zijn waarde heeft bewezen door de jaren heen. Zijn robuuste bouw, betrouwbare motoren en nadruk op veiligheid maken het een geliefde keuze onder autoliefhebbers die op zoek zijn naar een duurzame en betrouwbare auto. Hoewel de productie inmiddels gestopt is, blijft de Volvo 940 een veelgeprezen voertuig en een klassieker in de harten van velen.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Volvo 940 kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 1 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Volvo