Volkswagen Transporter bestel tdi 62 kw kenteken check

Op zoek naar specifieke details van een Volkswagen Transporter bestel TDI 62 kW? Check eenvoudig kentekens op deze pagina. Ontdek alles over zijn betrouwbare prestaties, ruime laadcapaciteit en efficiënte dieselmotor. Perfect voor zowel zakelijke als persoonlijke doeleinden!

Check je Volkswagen Transporter bestel tdi 62 kw :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Volkswagen Transporter bestel tdi 62 kw kentekens

Over de Volkswagen Transporter bestel tdi 62 kw

De Volkswagen Transporter Bestel TDI met een vermogen van 62 kW is een populaire keuze binnen het bedrijfswagensegment, die de balans weet te vinden tussen functionaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. Deze uitvoering van de Transporter heeft zich door de jaren heen bewezen als een veelzijdige en duurzame partner voor diverse bedrijfsactiviteiten.

Met een motorvermogen van 62 kW (84 pk) biedt de Transporter voldoende kracht om dagelijkse taken moeiteloos te kunnen volbrengen. Dit model staat bekend om zijn zuinige brandstofverbruik en lage uitstoot, waardoor het niet alleen kostenefficiënt is, maar ook bijdraagt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van je bedrijf. De TDI-motoren voor deze serie zijn uitvoerig getest op duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoudskosten op de lange termijn.

De laadruimte van de Transporter Bestel is ruim en flexibel in te richten, wat ideaal is voor verschillende soorten goederen en materialen. Je kunt kiezen uit diverse indelingsopties, inclusief handige bevestigingssystemen en scheidingswanden, om ervoor te zorgen dat al je vracht veilig en georganiseerd kan worden vervoerd. Het maximum laadvermogen ligt rond de 1.200 kilogram, afhankelijk van de exacte configuratie van het voertuig.

Qua rijcomfort en veiligheid biedt de Transporter ook een scala aan voorzieningen. Standaardfuncties zoals ABS, ESP en adaptieve cruise control dragen bij aan een veilige rit, terwijl opties zoals een achteruitrijcamera en parkeersensoren het manoeuvreren een stuk eenvoudiger maken. Het interieur is ontworpen met het oog op de bestuurder, met goed geplaatste bedieningselementen en ergonomische stoelen die zorgen voor comfort tijdens lange ritten.

Kortom, de Volkswagen Transporter Bestel TDI 62 kW combineert robuustheid met praktische innovatie. Of je nu een kleine zelfstandige bent die dagelijkse leveringen verzorgt of een groter bedrijf dat vertrouwen stelt in betrouwbare bedrijfswagens, deze Transporter biedt de veelzijdigheid en duurzaamheid die je nodig hebt om je werkzaamheden efficiënt uit te voeren.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Volkswagen Transporter bestel tdi 62 kw kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 7 reviews met een gemiddelde score van 5 van 5 sterren.

Andere modellen van Volkswagen