Volkswagen Id.4 pro 150 kw kenteken check

Controleer eenvoudig de kentekens van de Volkswagen ID.4 Pro 150 kW op onze pagina. Ontdek alles over deze volledig elektrische SUV met krachtige prestaties, indrukwekkend rijbereik en geavanceerde technologieën. Perfect voor milieubewuste bestuurders die geen concessies willen doen aan comfort en innovatie.

Check je Volkswagen Id.4 pro 150 kw :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Volkswagen Id.4 pro 150 kw kentekens

Over de Volkswagen Id.4 pro 150 kw

De Volkswagen ID.4 Pro 150 kW: Innovatie ontmoet Duurzaamheid

De Volkswagen ID.4 Pro 150 kW is een elektrische SUV die de standaard zet voor toekomstige mobiliteit. Deze elektrische auto, uitgerust met een krachtige motor van 150 kW, biedt niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook een aanzienlijke actieradius die dagelijks woon-werkverkeer en langere ritten moeiteloos aankan.

Een van de meest opvallende kenmerken van de ID.4 Pro is zijn design. De strakke lijnen en het gestroomlijnde silhouet geven de auto een moderne, doch tijdloze uitstraling. Dit wordt verder versterkt door LED-verlichting en de aerodynamische vormgeving, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een lager energieverbruik.

Binnenin de Volkswagen ID.4 Pro vind je een royaal en futuristisch interieur. Het ruime interieur biedt volop comfort voor zowel de bestuurder als de passagiers. Hoogwaardige materialen en een geavanceerd infotainmentsysteem maken elke rit een plezierige ervaring. De digitale cockpit en het grote touchscreen zorgen voor een intuïtieve bediening van alle functies en instellingen.

De ID.4 Pro 150 kW heeft een indrukwekkende actieradius. Afhankelijk van rijomstandigheden en rijstijl kan de auto meer dan 500 kilometer afleggen op een enkele laadbeurt, waardoor hij ideaal is voor zowel stadsgebruik als lange ritten. Dankzij de snelle oplaadmogelijkheden kan de batterij in korte tijd weer voldoende worden opgeladen om de weg op te kunnen.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Volkswagen, en dit is duidelijk te zien in de ID.4 Pro. De auto is uitgerust met tal van geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruise control, lane assist en een 360-gradencamera. Deze technologieën helpen om de veiligheid van alle inzittenden te waarborgen en maken het rijden ontspannen en plezierig.

Samenvattend is de Volkswagen ID.4 Pro 150 kW een elektrische SUV die innovatie en duurzaamheid moeiteloos combineert. Met zijn krachtige prestaties, ruime interieur en geavanceerde technologieën biedt deze auto een kijkje in de toekomst van mobiliteit.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Volkswagen Id.4 pro 150 kw kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 3 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Volkswagen