Volkswagen Id.3 pro 150 kw kenteken check

Wil je de kenmerken van de Volkswagen ID.3 Pro 150 kW ontdekken? Check eenvoudig alle kentekeninformatie via onze website. Ontdek de krachtige prestaties, het indrukwekkende rijbereik en de geavanceerde technologie van dit populaire elektrische model. Voer het kenteken in en zie direct alle details van jouw ID.3!

Check je Volkswagen Id.3 pro 150 kw :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Volkswagen Id.3 pro 150 kw kentekens

Over de Volkswagen Id.3 pro 150 kw

De Volkswagen ID.3 Pro 150 kW is de elektrische auto die een nieuwe standaard zet in het segment van betaalbare elektrische voertuigen. Met zijn moderne ontwerp, geavanceerde technologie en indrukwekkende prestaties biedt de ID.3 Pro een voorproefje van de toekomst van autorijden.

De Volkswagen ID.3 Pro is uitgerust met een elektromotor van 150 kW, wat neerkomt op ongeveer 204 pk. Dit vermogen stelt de auto in staat om soepel te accelereren en snelle reacties te geven op het gaspedaal. De ID.3 Pro kan in ongeveer 7,3 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren, wat zeker indruk zal maken bij elke verkeerslichtensprint.

Een van de kernpunten van de ID.3 Pro is zijn actieradius. Dankzij de 58 kWh batterij kan de auto tot wel 420 kilometer afleggen op een enkele lading volgens de WLTP-normen. Dit maakt de ID.3 Pro een betrouwbare keuze voor zowel dagelijkse ritten als langere reizen. Bovendien ondersteunt het model snelladen, wat betekent dat je in ongeveer 30 minuten tot 80% van de batterij kunt opladen bij een snellaadstation.

Het interieur van de Volkswagen ID.3 Pro is ontworpen met oog voor comfort en gebruiksgemak. Het ruimtelijke gevoel wordt versterkt door de flat-floor constructie, die zorgt voor meer beenruimte voor alle inzittenden. Het dashboard is voorzien van een digitaal display en een centraal touchscreen dat toegang biedt tot infotainment, navigatie en instellingsopties. Gebruiksvriendelijke bediening en spraakopdrachten maken het eenvoudig om onderweg gefocust en verbonden te blijven.

Op het gebied van veiligheid scoort de ID.3 Pro eveneens hoog. Het voertuig beschikt over tal van hulpsystemen zoals Adaptive Cruise Control, Lane Assist en Emergency Assist. Deze technologie├źn zijn ontworpen om het risico op ongevallen te verminderen en een veilige rijervaring te garanderen.

Kortom, de Volkswagen ID.3 Pro 150 kW combineert stijl, prestatie en duurzaamheid in een volledige elektrische ervaring. Het is een pionier in het nieuwe tijdperk van elektromobiliteit en biedt een logisch en aantrekkelijk alternatief voor traditionele verbrandingsmotoren.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Volkswagen Id.3 pro 150 kw kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 5 reviews met een gemiddelde score van 4 van 5 sterren.

Andere modellen van Volkswagen