Toyota Verso kenteken check

Ontdek kenteken details van Toyota Verso. 681823 in onze database.

Check je Toyota Verso :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Toyota Verso kentekens

Over de Toyota Verso

De Toyota Verso is een automodel van het merk Toyota. Het is het monovolume-model van het best verkopende Toyota-model, de Toyota Corolla, en hoort in de categorie van midi-MPV's. De grootste concurrenten in de Benelux zijn de Opel Zafira, de Renault Scénic en de Volkswagen Touran.

De Toyota Verso is leverbaar als twee, vijf- en zevenzitvariant. De zevenzitter bevat drie rijen stoelen waarbij de derde rij kan worden weggeklapt in de bodem (vergelijkbaar met het Opel Zafira Flex7 systeem). In de vijfzitter kan deze ruimte gebruikt worden als extra bergruimte. Daarnaast is de Verso in Nederland ook leverbaar als bedrijfswagen, waarbij een schot geplaatst is achter de voorstoelen met daarachter slechts een vlakke laadruimte. Beide achterportieren kunnen gewoon open, maar de ruiten zijn wel (half) geblindeerd.

De eerste generatie werd gebouwd en verkocht tussen 2002 en 2004 onder de naam Toyota Corolla Verso. De tweede generatie werd gebouwd vanaf 2004. Ze werd speciaal ontworpen voor de Europese markt in het Zuid-Franse designcentrum van Toyota in Sophia-Antipolis en werd geproduceerd in Turkije.

Met het uit productie gaan van de Avensis Verso en de Yaris Verso werd de Corolla Verso de enige met 'Verso' in de naam, waarna de naam veranderd werd van 'Corolla Verso' naar gewoon 'Verso'. In mei 2007 kreeg de Verso een kleine facelift, hij leek daarmee meer op het Toyotagezicht dat al eerder te zien was in de Auris en de Yaris.

In het voorjaar van 2009 introduceerde Toyota de derde generatie Verso. De nieuwe Toyota Verso is vergeleken met zijn voorganger 7 cm langer en 2 cm breder. In totaliteit meet de auto 4,44 meter in lengte en 1,79 meter in de breedte. De hoogte is met 1,62 meter gelijk gebleven. Men kan nog steeds kiezen tussen een vijfzits- of een zevenpersoonsuitvoering. De Verso wordt geleverd in de uitvoeringen Comfort, Aspiration, Dynamic, Panoramic en Executive Business.In 2011 introduceerde Toyota weer een kleine MPV , de Verso-S. Deze is -net als de Yaris Verso- gebaseerd op de Toyota Yaris.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Toyota Verso kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 9 reviews met een gemiddelde score van 4 van 5 sterren.

Andere modellen van Toyota