Toyota Starlet 1.3 e2 kenteken check - Pagina 4

Controleer de kentekens van de Toyota Starlet 1.3 e2 op deze pagina. Deze betrouwbare compactee hatchback combineert zuinigheid met wendbaarheid, perfect voor stadsritten. Met zijn robuuste motor en tijdloos design is de Starlet een geliefde keuze. Ontdek de historie en specificaties van deze geliefde auto eenvoudig en snel.

Check je Toyota Starlet 1.3 e2 :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Toyota Starlet 1.3 e2 kentekens

Over de Toyota Starlet 1.3 e2

De Toyota Starlet 1.3 E2 is een populaire hatchback uit de jaren '90 die bekendstaat om zijn betrouwbaarheid en zuinigheid. Deze auto, geïntroduceerd in 1992, werd snel geliefd bij een breed publiek dankzij zijn eenvoudige maar functionele ontwerp en efficiënte prestaties.

Onder de motorkap van de Toyota Starlet 1.3 E2 vindt u een 1,3-liter viercilindermotor. Deze motor levert voldoende vermogen van ongeveer 75 pk, wat de auto geschikt maakt voor zowel stadsritten als langere ritten over de snelweg. Een opvallend kenmerk van deze motor is de lage onderhoudsbehoefte, wat bijdraagt aan de algehele betrouwbaarheid van de Starlet.

Het brandstofverbruik van de Toyota Starlet 1.3 E2 is een van de redenen waarom deze auto nog steeds populair is onder autoliefhebbers. Met een gemiddeld brandstofverbruik van ongeveer 6 liter per 100 kilometer is deze hatchback bijzonder zuinig, zeker voor zijn tijd. Dit maakt hem niet alleen aantrekkelijk voor dagelijks gebruik, maar ook voor bestuurders die op zoek zijn naar een economische optie.

Aan de binnenkant biedt de Starlet een verrassend ruime cabine voor een auto van zijn formaat. De zitplaatsen zijn comfortabel en er is voldoende hoofd- en beenruimte voor zowel de bestuurder als de passagiers. Het dashboard en de bedieningselementen zijn eenvoudig en intuïtief, wat bijdraagt aan een aangename rijervaring.

Qua veiligheid is de Toyota Starlet 1.3 E2 uitgerust met de basisvoorzieningen die u van een auto uit de jaren '90 mag verwachten. Dit omvatte destijds onder andere veiligheidsgordels en verstevigde deuren. Hoewel hij niet beschikt over de geavanceerde veiligheidsfuncties van moderne auto's, bood hij destijds een degelijke bescherming.

Samengevat is de Toyota Starlet 1.3 E2 een tijdloze klassieker die zijn waarde heeft bewezen dankzij zijn betrouwbaarheid, zuinigheid en gebruiksvriendelijke ontwerp. Deze auto blijft een populaire keuze voor mensen die een betaalbare en betrouwbare auto zoeken die de tand des tijds heeft doorstaan.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Toyota Starlet 1.3 e2 kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 9 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Toyota