Toyota Proace city kenteken check - Pagina 3

Controleer gemakkelijk de kentekens van de Toyota Proace City op onze site. Dit model blinkt uit in praktische veelzijdigheid, ruim interieur en uitstekende brandstofefficiëntie. Ideaal voor zowel zakelijk gebruik als gezinsritten. Voer het kenteken in en ontdek direct alle informatie over dit betrouwbare voertuig.

Check je Toyota Proace city :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Toyota Proace city kentekens

Over de Toyota Proace city

De Toyota Proace City: Compacte Efficiëntie voor Stedelijke Logistiek

De Toyota Proace City is een compacte bestelwagen die specifiek is ontworpen om aan de eisen van stedelijke logistiek en dagelijks transport te voldoen. Deze veelzijdige bedrijfswagen biedt de ideale combinatie van ruimte, gemak en efficiëntie, en is daarmee een uitstekende keuze voor zowel kleine ondernemingen als grote wagenparken.

Ruimte en Flexibiliteit

De Proace City is er in verschillende lengtes, waardoor hij geschikt is voor diverse toepassingen. De laadcapaciteit varieert van 3,3 m³ tot 4,3 m³, afhankelijk van het model, en biedt daarmee voldoende ruimte voor goederen, gereedschap of materialen. Bovendien is de laadruimte ontworpen met het oog op gebruiksgemak; de lage laaddrempel en brede achterdeuren zorgen ervoor dat het laden en lossen snel en efficiënt kan gebeuren.

Efficiënte Aandrijflijnen

Een van de opvallende kenmerken van de Proace City is zijn efficiënte aandrijflijn. Toyota biedt verschillende motoropties aan, waaronder zuinige diesel- en benzinemotoren die voldoen aan de nieuwste emissienormen. Deze motoren zijn niet alleen krachtig genoeg om zware ladingen te vervoeren, maar ook ontworpen om het brandstofverbruik en de uitstoot te minimaliseren, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is.

Moderne Technologie en Veiligheid

De Toyota Proace City is uitgerust met geavanceerde technologieën die de rijervaring verbeteren en de veiligheid verhogen. Standaardfuncties zoals het Toyota Safety Sense-systeem omvatten een reeks rijhulpsystemen, zoals noodremassistent, rijstrookassistent en verkeersbordherkenning. Daarnaast biedt het infotainmentsysteem connectiviteitsopties zoals Apple CarPlay en Android Auto, waardoor bestuurders hun smartphone veilig kunnen integreren tijdens het rijden.

Comfort en Ergonomie

Hoewel de Proace City primair een werkvoertuig is, heeft Toyota veel aandacht besteed aan het rijcomfort. De cabine is ruim en goed uitgerust, met ergonomisch ontworpen stoelen en voldoende opbergmogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat lange werkdagen achter het stuur een stuk aangenamer worden.

Samenvattend is de Toyota Proace City een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, flexibele en efficiënte bedrijfswagen. Of het nu gaat om dagelijkse leveringen in de stad of om het vervoeren van materialen naar een klus, de Proace City staat klaar om de uitdaging aan te gaan.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Toyota Proace city kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 10 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Toyota