Toyota Camry kenteken check

Vind kentekens voor Toyota Camry. Tot 70 beschikbaar.

Check je Toyota Camry :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Toyota Camry kentekens

Over de Toyota Camry

De Toyota Camry is een model van de Japanse autofabrikant Toyota die in te delen is in de hogere middenklasse. De Camry wordt onder andere geproduceerd in Japan, de Verenigde Staten en Australië.

De Camry werd geïntroduceerd in 1982, alhoewel de naam Camry daarvoor al gebruikt werd in de Toyota Celica Camry, de sedanversie van de Toyota Celica. De auto werd wereldwijd verkocht zij het in sommige landen onder een andere naam. Sinds 1982 zijn er 8 generaties van de Camry te herkennen. Sommige generaties werden echter alleen voor de Japanse markt geproduceerd. Deze waren iets kleiner dan de internationale Camry-generaties.

In de Verenigde staten was de Camry enige tijd de bestverkochte auto. In Europa, waar de markt voor grote auto's niet zo groot is verkocht het model minder, vanaf 2004 werd de Camry daarom teruggetrokken van de Europese markt.

De Camry is het meest verkocht als sedanmodel, maar de eerste generatie kende ook een liftbackmodel en sommige latere generaties zijn ook als stationwagon verkocht. Alle generaties van de Camry waren voorwielaangedreven, van vooral de Japanse generaties waren ook vierwielaangedreven versies te koop.

Van de huidige generatie is in de Verenigde Staten ook een hybride-versie te koop.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Toyota Camry kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 5 reviews met een gemiddelde score van 4 van 5 sterren.

Andere modellen van Toyota