Suzuki Sv650 kenteken check

Controleer eenvoudig de kentekens van de Suzuki SV650 op onze pagina. Dit iconische model staat bekend om zijn betrouwbare prestaties, wendbaarheid en moderne uitstraling. Perfect voor zowel beginnende als ervaren motorrijders. Ontdek meer over de geschiedenis en specificaties van jouw SV650 door eenvoudig het kenteken in te voeren.

Check je Suzuki Sv650 :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Suzuki Sv650 kentekens

Over de Suzuki Sv650

De Suzuki SV650 staat bekend als een veelzijdige motorfiets die perfect in balans is tussen prestaties, comfort en betaalbaarheid. Deze motorfiets, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1999, heeft zijn populariteit te danken aan zijn betrouwbare V-twin motor en wendbare chassis.

De huidige generatie van de SV650 beschikt over een 645cc V-twin motor die een soepele en krachtige rijervaring biedt. Deze motor levert een vermogen van ongeveer 76 pk en heeft een koppel van 64 Nm, wat zorgt voor een vlotte acceleratie en een responsieve gasreactie. De V-twin configuratie geeft de motorfiets niet alleen een uniek geluid, maar zorgt ook voor een laag zwaartepunt en een stabiele wegligging.

Een ander opvallend kenmerk van de SV650 is het lichtgewicht chassis. Met een drooggewicht van ongeveer 200 kg is de motorfiets gemakkelijk te hanteren, wat ideaal is voor zowel beginnende als ervaren rijders. De motorfiets is uitgerust met een stalen buizenframe dat zorgt voor een stevige constructie en nauwkeurige controle. De zithouding is rechtop en comfortabel, wat langere ritten aangenaam maakt.

Op het gebied van technologie en uitrusting biedt de SV650 moderne functies zoals ABS (Anti-lock Braking System) en een volledig digitaal instrumentenpaneel. Het paneel geeft essentiële informatie zoals snelheid, toerental, brandstofniveau en versnellingsindicator weer, waardoor de rijder altijd goed geïnformeerd is.

De Suzuki SV650 is niet alleen geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer, maar ook voor plezierritten in het weekend. De veelzijdigheid van deze motorfiets maakt hem geliefd bij een breed publiek. Met zijn combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en comfort weet de SV650 zich te onderscheiden in het middengewicht segment.

Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of net begint, de Suzuki SV650 biedt een rijervaring die je kunt vertrouwen en van kunt genieten. Het is een motorfiets die met zijn tijd mee is gegaan zonder zijn karakteristieke eigenschappen te verliezen.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Suzuki Sv650 kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 3 reviews met een gemiddelde score van 5 van 5 sterren.

Andere modellen van Suzuki