Suzuki Dl650a kenteken check

Controleer eenvoudig de kentekens van de Suzuki DL650A op deze pagina! Ontdek alles over deze veelzijdige motor, bekend om zijn betrouwbaarheid, krachtige prestaties en uitstekende rijcomfort. Ideaal voor zowel dagelijks gebruik als avontuurlijke ritten. We helpen je met alle informatie die je nodig hebt!

Check je Suzuki Dl650a :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Suzuki Dl650a kentekens

Over de Suzuki Dl650a

De Suzuki DL650A, ook wel bekend als de V-Strom 650, is een veelzijdige motorfiets die sinds zijn introductie door motorliefhebbers wereldwijd wordt geroemd om zijn betrouwbaarheid, comfort en veelzijdigheid. Deze middenklasse adventure bike is ontworpen om zowel op verharde wegen als op gravel en lichte off-road paden uitstekend te presteren, wat hem ideaal maakt voor zowel dagelijkse woon-werkverkeer als avontuurlijke reizen.

De strategie van Suzuki om de DL650A te voorzien van een 645cc V-twin motor zorgt voor een perfecte balans tussen vermogen en zuinigheid. De V-twin motor biedt voldoende koppel bij lage toeren, waardoor de motorfiets zeer soepel en responsief aanvoelt, zelfs bij lagere snelheden. Dit maakt de DL650A geschikt voor lange ritten door verschillende soorten terrein zonder in te boeten op het gebied van rijcomfort of stabiliteit.

Qua rijcomfort heeft de DL650A veel te bieden. De zithouding is rechtop en ontspannen, wat bijdraagt aan minder vermoeidheid tijdens lange ritten. De verstelbare windscherm zorgt ervoor dat de rijder beschermd is tegen wind en regen, terwijl het dashboard goed afleesbaar is en alle benodigde informatie biedt, van snelheid tot toerentallen en brandstofniveaus.

Een ander opvallend kenmerk van de DL650A is de solide bouwkwaliteit. Veelzijdigheid betekent niet dat er concessies zijn gedaan aan duurzaamheid en stevigheid. De motorfiets is uitgerust met een robuust frame en hoogwaardige ophangingscomponenten die ontworpen zijn om de schokken van ruw terrein moeiteloos te absorberen. Bovendien is de motor uitgerust met moderne veiligheidsvoorzieningen zoals ABS remmen, wat bijdraagt aan een hogere mate van veiligheid onder diverse rijomstandigheden.

Tot slot biedt de Suzuki DL650A voldoende opbergruimte met optie tot het monteren van zijkoffers en andere bagagemogelijkheden, wat ideaal is voor avonturiers die graag een weekendje weg willen of een langere reis willen maken. Met zijn uitstekende balans tussen prestaties, comfort en veelzijdigheid, blijft de DL650A een populaire keuze onder zowel beginnende als ervaren motorrijders.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Suzuki Dl650a kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 7 reviews met een gemiddelde score van 5 van 5 sterren.

Andere modellen van Suzuki