Seat Exeo kenteken check

Seat Exeo kenteken opzoeken. 316 kentekens voor jou.

Check je Seat Exeo :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Seat Exeo kentekens

Over de Seat Exeo

De Seat Exeo is een middenklasse auto van de Spaanse automobielconstructeur Seat. De auto werd op de Mondial de l'Automobile in 2008 gepresenteerd. De Exeo volgt de Seat Toledo sedan op en is gebaseerd op het vorige model Audi A4. Vanaf het voorjaar 2009 zal de auto in Martorell (in Spanje, nabij Barcelona) geproduceerd worden. De exeo is verkrijgbaar in sedan en station. Het model wordt leverbaar in drie uitvoeringen: Reference, Stylance en Sport.

De Exeo staat op het Volkswagen B-platform van de Audi A4 B7 waarvan de sedan eind 2007 uit productie ging. Seat wijzigde de auto op ongeveer 500 punten. De auto heeft een nieuwe voor- en achterkant gekregen zodat deze binnen de Seat-familie past ontworpen door designer Luc Donckerwolke. Ook technisch is de auto verder doorontwikkeld en zijn er nieuwe motoren verkrijgbaar. Het interieur is afkomstig uit de Audi A4 Cabriolet die eind 2008 uit productie ging.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Seat Exeo kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 2 reviews met een gemiddelde score van 4 van 5 sterren.

Andere modellen van Seat