Peugeot iOn kenteken check

Kentekeninfo: Peugeot iOn. Meer dan 189 kentekens bij ons bekend.

Check je Peugeot iOn :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Peugeot iOn kentekens

Over de Peugeot iOn

In Japan werd hij als sinds midden 2009 geproduceerd als Mitsubishi i MiEV, vervolgens ging de Franse autofabrikant Peugeot een jaar later in Europa van start met de verkoop van de elektronische auto die samen met de Japanners ontwikkeld was. Op de Europese markten verscheen hij onder de naam Peugeot iOn.

Kenmerkend voor de Peugeot iOn is zijn hoge opbouw met hoge zitpositie. Dit moest voordelen bieden aan de voorste passagiers, die hierdoor gemakkelijker in konden stappen en meer overzicht hadden. Maar deze opbouw werd tegelijkertijd ook veroorzaakt door de constructie. De accu van de Peugeot iOn is namelijk onder de voertuigbodem, tussen de twee assen geplaatst.

De accu van de Peugeot iOn kan met een gebruikelijke 230 Volt stekkerdoos binnen zes uur weer volledig worden opgeladen.

De Peugeot iOn heeft een prestatievermogen van 47 kW (64 pk). Dat is voldoende om een maximumsnelheid van 130 kilometer per uur te kunnen bereiken.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Peugeot iOn kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 5 reviews met een gemiddelde score van 5 van 5 sterren.

Andere modellen van Peugeot