Peugeot 406 kenteken check

Controleer eenvoudig het kenteken van jouw Peugeot 406 op deze pagina! Met zijn tijdloze design, betrouwbare motor en comfortabele rijervaring is de Peugeot 406 een klassieker. Voer je kenteken in om gedetailleerde voertuiggegevens, onderhoudsgeschiedenis en specificaties te bekijken. Perfect voor eigenaren, kopers en liefhebbers.

Check je Peugeot 406 :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Peugeot 406 kentekens

Over de Peugeot 406

De Peugeot 406: Een Tijdloze Klassieker

De Peugeot 406, geproduceerd tussen 1995 en 2004, is een middelgrote auto die zowel in sedan- als in stationwagen- en coupé-uitvoering leverbaar was. Dit model heeft een solide reputatie opgebouwd dankzij zijn betrouwbare rijprestaties, comfortabele interieur en stijlvolle design. De Franse autofabrikant Peugeot heeft met de 406 een voertuig ontwikkeld dat in zijn tijd bekend stond om zijn uitmuntende bouwkwaliteit en aantrekkelijke uitstraling.

Een van de onderscheidende kenmerken van de Peugeot 406 is het ontwerp, dat verzorgd werd door de gerenommeerde ontwerper Pininfarina, met name voor de coupé-versie. Het resultaat is een auto met elegante lijnen en een tijdloze uitstraling die nog steeds gewaardeerd wordt door liefhebbers van klassieke auto's.

Onder de motorkap biedt de Peugeot 406 een scala aan motoropties die variëren van efficiënte viercilinder benzine- en dieselmotoren tot de krachtige 3.0-liter V6. Deze verscheidenheid aan motoren zorgde ervoor dat de 406 tegemoet kon komen aan verschillende behoeften, van zuinig woon-werkverkeer tot sportief rijplezier. Vooral de turbodiesels genoten een goede reputatie vanwege hun duurzaamheid en lage brandstofverbruik.

Het interieur van de Peugeot 406 werd ontworpen met comfort en gebruiksgemak in gedachten. Hoogwaardige materialen werden gecombineerd met een goed doordachte lay-out, wat resulteerde in een aangename rijervaring. Ruime zitplaatsen en een nette afwerking maakten de 406 een favoriet onder gezinnen en zakelijke rijders. Bovendien bood de bagageruimte in de stationwagen meer dan genoeg ruimte voor de meeste behoeften.

Op gebied van veiligheid deed de Peugeot 406 het uitstekend, met tal van veiligheidsvoorzieningen zoals ABS, airbags en zij-airbags, afhankelijk van het model en bouwjaar. De auto behaalde goede resultaten in crashtests, wat bijdroeg aan zijn populariteit op de markt.

De Peugeot 406 blijft een geliefde keuze voor diegenen die waarde hechten aan een betrouwbare, stijlvolle en comfortabele auto. Zijn erfenis leeft voort in de harten van autoliefhebbers die zijn tijdloze design en robuuste prestaties waarderen.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Peugeot 406 kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 10 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Peugeot