Opel Zafira-a kenteken check

Wil je alles weten over een Opel Zafira-a? Voer hier het kenteken in voor gedetailleerde informatie over dit veelzijdige model. Betrouwbaar, ruim en met innovatieve functies. Ontdek nu de specificaties, onderhoudsgeschiedenis en meer van deze comfortabele familieauto.

Check je Opel Zafira-a :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Opel Zafira-a kentekens

Over de Opel Zafira-a

De Opel Zafira-a, ook wel simpelweg de Zafira genoemd, is een compacte MPV (Multi-Purpose Vehicle) die geproduceerd werd door de Duitse autofabrikant Opel. Dit model werd voor het eerst geïntroduceerd in 1999 en onderscheidde zich door innovatieve functies en een veelzijdig ontwerp dat het gemak van een gezinsauto combineerde met de ruimte van een minivan.

Eén van de meest opmerkelijke eigenschappen van de Opel Zafira-a is het Flex7-zitsysteem. Dit innovatieve systeem stelt eigenaren in staat om de configuratie van de zitplaatsen eenvoudig aan te passen zonder dat het verwijderen van stoelen nodig is. Met een paar eenvoudige handelingen kan de Zafira worden omgezet van een vijfzits naar een zevenzits voertuig, of extra bagageruimte bieden door de stoelen plat te leggen. Dit maakte de Zafira tot een favorite keuze voor gezinnen en degenen die regelmatig meer passagiers of grotere ladingen moesten vervoeren.

Op mechanisch vlak werd de Zafira-a aangeboden met een scala aan motoren, waaronder benzine- en dieselvarianten om te voldoen aan verschillende rijbehoeften en voorkeuren. De motoren liepen qua inhoud van 1.6 liter benzinemotoren tot 2.2 liter dieselmotoren. De betrouwbaarheid en zuinigheid van deze motoren hebben bijgedragen aan de populariteit van de Zafira in Europa en daarbuiten.

In termen van veiligheid presteerde de Opel Zafira-a ook goed. Het voertuig was uitgerust met een reeks veiligheidstechnologieën, zoals anti-blokkeer remsystemen (ABS), elektronische remkrachtverdeling (EBD) en airbags voor de voorpassagiers. Deze kenmerken zorgden ervoor dat de Zafira een veilige optie was voor gezinnen.

Het interieur van de Zafira-a staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en comfort. Het dashboard is overzichtelijk met eenvoudig te bedienen knoppen en een goed zichtbare display. De materialen die in het interieur zijn gebruikt, geven een robuuste en duurzame indruk, wat ook bijdraagt aan de algehele tevredenheid van de eigenaren.

Kortom, de Opel Zafira-a is een veelzijdige en betrouwbare keuze die moderne functionaliteit combineert met praktische ontwerpelementen, wat het een waardevolle optie maakt voor veel autokopers in zijn tijd.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Opel Zafira-a kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 7 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Opel