Opel Vectra-c-cc kenteken check

Ontdek alle geheimen van uw Opel Vectra C. Controleer eenvoudig kentekens en krijg direct toegang tot essentiële informatie zoals onderhoudsgeschiedenis, kilometerstand en eigendomsgeschiedenis. Ideaal voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en prestaties. Blijf veilig en goed geïnformeerd op de weg met onze kentekencheck.

Check je Opel Vectra-c-cc :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Opel Vectra-c-cc kentekens

Over de Opel Vectra-c-cc

De Opel Vectra C is een opmerkelijke auto die tussen 2002 en 2008 werd geproduceerd door de Duitse autofabrikant Opel. Deze middenklassewagen markeert de derde generatie van de Vectra-serie en heeft in die periode een aanzienlijke impact gehad op de Europese automarkt. Met zijn elegante design, betrouwbare prestaties en geavanceerde technologieën is de Vectra C een geliefd model onder autoliefhebbers en gezinnen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Opel Vectra C is het ruime interieur, dat ontworpen is met zowel comfort als functionaliteit in gedachten. De auto biedt voldoende been- en hoofdruimte voor zowel voor- als achterpassagiers, wat het een ideale keuze maakt voor lange reizen en dagelijks woon-werkverkeer. Daarnaast is de kofferbak zeer ruim, waardoor het vervoeren van bagage, boodschappen of sportuitrusting geen enkel probleem is.

Onder de motorkap vonden we verschillende motoropties, waaronder zowel benzine- als dieselvarianten. Populaire benzinemotoren waren de 1.8 en 2.2 liter versies, terwijl de dieselopties doorgaans 1.9 en 2.0 liter motoren waren. Deze motoren stonden bekend om hun betrouwbaarheid en brandstofefficiëntie, wat bijdroeg aan de populariteit van de Vectra C bij een breed scala aan bestuurders.

Wat betreft technologie en uitrusting was de Opel Vectra C ook toonaangevend in zijn tijd. Het model werd geleverd met diverse veiligheidsvoorzieningen zoals ABS, airbags en tractiecontrole. Daarnaast bood het een scala aan comfort- en luxe-opties zoals automatisch klimaatbeheer, cruise control en een geïntegreerd navigatiesysteem, afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau.

Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat de Opel Vectra C ook beschikbaar was in verschillende carrosserievarianten, waaronder een sedan, hatchback en stationwagen. Dit gaf kopers de flexibiliteit om een model te kiezen dat het beste aansloot bij hun behoeften en levensstijl.

Kortom, de Opel Vectra C is een veelzijdige en betrouwbare auto die destijds vele bestuurders tevreden stelde dankzij zijn combinatie van comfort, prestaties en moderne technologieën.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Opel Vectra-c-cc kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 5 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Opel