Opel Vectra-c kenteken check

Op zoek naar informatie over de Opel Vectra C? Op deze pagina kun je eenvoudig kentekens controleren. Ontdek specifieke kenmerken zoals motoropties, uitrustingsniveaus en bouwjaren van deze betrouwbare en ruime middenklasser. Handig en snel inzicht krijgen in jouw toekomstige Opel Vectra C begint hier!

Check je Opel Vectra-c :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Opel Vectra-c kentekens

Over de Opel Vectra-c

De Opel Vectra-C is een middelgrote gezinsauto die door de Duitse autofabrikant Opel werd geproduceerd tussen 2002 en 2008. Deze generatie van de Vectra kwam als opvolger van de Vectra-B en bracht diverse nieuwe technologieën en ontwerpverbeteringen met zich mee.

De Vectra-C werd gebouwd op het GM Epsilon-platform, wat zorgde voor een verbeterd rijgedrag en verhoogde veiligheid. Het model was beschikbaar in verschillende carrosseriestijlen, waaronder een vierdeurs sedan, een vijfdeurs hatchback en een stationwagen. Deze veelzijdigheid maakte de Vectra-C aantrekkelijk voor zowel gezinnen als zakelijke rijders.

Een van de opvallende kenmerken van de Vectra-C is het brede scala aan motoren die beschikbaar waren. Het aanbod varieerde van zuinige viercilinder benzine- en dieselmotoren tot krachtige zescilindermotoren. Dit betekende dat er voor iedereen wel een geschikte uitvoering verkrijgbaar was, ongeacht of de voorkeur uitging naar economische dagelijkse ritten of juist naar sportief rijgedrag.

In termen van interieur bood de Vectra-C een comfortabele en ruime cabine. De ergonomisch ontworpen stoelen en de verstelbare stuurkolom droegen bij aan een prettige rijervaring, zelfs tijdens langere ritten. Het dashboard was duidelijk en overzichtelijk, met gemakkelijk te bedienen knoppen en schakelaars. Verder was er een breed scala aan optionele extra's beschikbaar, zoals een navigatiesysteem, leren bekleding en een premium audiosysteem.

Veiligheid was ook een belangrijk aandachtspunt bij de ontwikkeling van de Vectra-C. Het voertuig werd standaard geleverd met meerdere airbags, ABS en Traction Control System (TCS). Hogere uitrustingsniveaus boden aanvullende veiligheidsvoorzieningen zoals Electronic Stability Program (ESP) en actieve hoofdsteunen.

Kortom, de Opel Vectra-C combineerde functionaliteit, comfort en veiligheid in één aantrekkelijk pakket. Het was een auto die inspeelde op de behoeften van verschillende soorten bestuurders, wat zijn populariteit gedurende de productiejaren alleen maar onderstreepte.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Opel Vectra-c kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 7 reviews met een gemiddelde score van 4 van 5 sterren.

Andere modellen van Opel