Opel Meriva kenteken check

Op deze pagina kun je eenvoudig kentekens van de Opel Meriva checken. Dit compacte en veelzijdige MPV-model staat bekend om zijn ruime interieur, praktische schuifdeuren en betrouwbaarheid. Controleer snel en gemakkelijk de voertuiggegevens voor een weloverwogen aankoopbeslissing.

Check je Opel Meriva :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Opel Meriva kentekens

Over de Opel Meriva

De Opel Meriva is een compacte MPV (Multi Purpose Vehicle) die tussen 2003 en 2017 werd geproduceerd door Opel. Deze auto staat bekend om zijn praktische ontwerp, innovatieve functies en comfortabele rijervaring, waardoor hij populair is geworden onder gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een veelzijdige en betrouwbare voertuig.

De eerste generatie van de Opel Meriva werd geïntroduceerd in 2003 en was gebaseerd op het Opel Corsa-platform. Deze generatie bood een ruime en flexibele binnenruimte, een van de kernpunten die de Meriva onderscheidde van andere MPV's in zijn klasse. De zitplaatsen waren in een 2-3-2-opstelling, waarbij de achterbank verschuifbaar en neerklapbaar was om verschillende configuraties te bieden voor bagage- en passagiersruimte.

In 2010 lanceerde Opel de tweede generatie Meriva, die bekend werd onder de naam Meriva B. Deze generatie bracht een aantal belangrijke verbeteringen en innovaties met zich mee. Een van de meest opmerkelijke kenmerken was het FlexDoors-systeem, waarbij de achterportieren in tegengestelde richting openden, wat de instap- en uitstapmogelijkheden aanzienlijk verbeterde. Daarnaast was de binnenruimte verder geoptimaliseerd met het FlexSpace-systeem, waardoor de stoelen eenvoudig konden worden verschoven en aangepast naar de behoeften van de inzittenden.

De Meriva B bood ook een breed scala aan motoropties, variërend van zuinige benzine- en dieselmotoren tot een aardgasmotorvariant, allemaal ontworpen om een goede balans te bieden tussen prestaties en brandstofefficiëntie. Het veiligheidsniveau van de Meriva werd ook verhoogd, met geavanceerde functies zoals ESP (Electronic Stability Program), airbags en een robuuste carrosseriestructuur.

Hoewel de productie van de Opel Meriva in 2017 werd stopgezet, blijft de auto populair op de tweedehandsmarkt. De combinatie van praktische kenmerken, comfortabele rijervaring en betrouwbare prestaties maken de Opel Meriva een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en veelzijdige MPV.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Opel Meriva kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 5 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Opel