Opel Corsa-e kenteken check

Opel Corsa-e

Op zoek naar informatie over de Opel Corsa-e? Ontdek alles over dit elektrische model, van technische specificaties tot milieuvriendelijke voordelen, door hier eenvoudig je kenteken te checken. Zo ben je direct op de hoogte van de laadtijd, actieradius en andere belangrijke kenmerken van jouw Corsa-e.

Check je Opel Corsa-e :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Opel Corsa-e kentekens

Over de Opel Corsa-e

Opel Corsa-e

De Opel Corsa-e is een volledig elektrische variant van de populaire Corsa-reeks, die al decennia lang bekend staat als een betrouwbare en compacte auto. Met de Corsa-e zet Opel een significante stap in de richting van duurzaamheid en innovatie.

De Opel Corsa-e wordt aangedreven door een elektromotor die een vermogen levert van 136 pk (100 kW) en een koppel van 260 Nm. Deze aandrijflijn biedt niet alleen voldoende kracht voor een vlotte rijervaring in de stad, maar zorgt ook voor een stille en emissievrije rit. De acceleratie van 0 naar 50 km/u duurt slechts 2,8 seconden, wat ideaal is voor stop-and-go verkeer in stedelijke gebieden.

Wat betreft de actieradius biedt de Corsa-e een bereik van tot wel 337 kilometer (WLTP) op een volle batterij. Dit maakt de auto meer dan geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer en eventuele weekenduitstapjes. De batterij kan in ongeveer 30 minuten tot 80% worden opgeladen bij een snellaadstation, wat de auto zeer praktisch maakt voor langere reizen of onverwachte ritten.

Het interieur van de Corsa-e straalt moderniteit en comfort uit. Met functies zoals een digitaal instrumentenpaneel, een 7-inch touchscreen infotainmentsysteem dat compatibel is met Apple CarPlay en Android Auto, en comfortabele stoelen, biedt de auto een aangename rijervaring. De bagageruimte is met 267 liter ook praktisch voor zijn klasse, ruim genoeg voor boodschappen of een weekendtas.

Veiligheid is een prioriteit in de Corsa-e, die standaard wordt geleverd met functies zoals automatische noodremhulp, rijstrookassistentie en verkeersbordenherkenning. Dit zorgt ervoor dat zowel de bestuurder als de passagiers veilig onderweg zijn.

Kortom, de Opel Corsa-e combineert de betrouwbare reputatie van de Corsa met de voordelen van elektrisch rijden. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijk, efficiënt en stijlvol voertuig.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Opel Corsa-e kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 3 reviews met een gemiddelde score van 4 van 5 sterren.

Andere modellen van Opel