Opel Astra station wagon kenteken check

Opel Astra station wagon

Controleer eenvoudig de kentekens van de Opel Astra Station Wagon op onze website. Met zijn ruime interieur, moderne technologie en betrouwbare rijervaring is de Astra Station Wagon de ideale keuze voor gezinnen en forenzen. Ontdek gedetailleerde informatie en validatie van kentekens snel en efficiënt bij ons!

Check je Opel Astra station wagon :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Opel Astra station wagon kentekens

Over de Opel Astra station wagon

Opel Astra station wagon

De Opel Astra Station Wagon is een betrouwbare en praktische keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige gezinsauto. Met zijn ruime interieur en flexibele laadmogelijkheden weet deze stationwagen comfort te combineren met functionaliteit, wat hem ideaal maakt voor zowel dagelijkse ritten als lange vakanties.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Opel Astra Station Wagon is de ruime bagageruimte. De kofferbak heeft een basisinhoud van 540 liter, maar deze kan eenvoudig worden uitgebreid tot wel 1630 liter door de achterstoelen neer te klappen. Dit biedt voldoende plaats voor al je bagage, boodschappen of sportuitrusting. Daarnaast beschikt de wagen over diverse opbergvakken en slimme oplossingen, zoals een dubbele laadvloer en een handige middenconsole, zodat je spullen altijd georganiseerd en binnen handbereik zijn.

Wat betreft het interieur biedt de Opel Astra Station Wagon een hoog niveau van comfort en technologie. De ergonomische voorstoelen, die optioneel met AGR-certificering (Aktion Gesunder Rücken) verkrijgbaar zijn, zorgen voor een uitstekende ondersteuning tijdens lange ritten. Het infotainmentsysteem met touchscreen, Bluetooth en smartphone-integratie maakt het eenvoudig om verbonden te blijven en je favoriete muziek of navigatie-app te gebruiken.

Onder de motorkap biedt de Opel Astra Station Wagon een reeks efficiënte benzine- en dieselmotoren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw rijstijl en behoeften past. De moderne motoren zijn ontworpen om een goede balans te bieden tussen prestaties en brandstofefficiëntie. Daarnaast draagt de verbeterde aerodynamica bij aan een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Opel, wat duidelijk blijkt uit de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen van de Astra Station Wagon. Zo is de auto uitgerust met systemen zoals automatische noodremhulp, rijstrookassistentie en verkeersbordherkenning, die bijdragen aan een veilige rijervaring voor jou en je passagiers.

Al met al biedt de Opel Astra Station Wagon een overtuigende mix van ruimte, comfort, en innovatieve technologieën. Het is een auto die ontworpen is om aan de veelzijdige eisen van moderne gezinnen te voldoen.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Opel Astra station wagon kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 1 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Opel