Opel Ampera kenteken check

Opel Ampera

Op deze pagina kunt u eenvoudig de kentekens van de Opel Ampera controleren. Ontdek alles over dit iconische elektrische model: van prestaties tot accucapaciteit. Ideaal voor milieubewuste rijders die geen concessies willen doen aan luxe en rijcomfort. Start uw zoektocht en rijd slimmer, groener en met meer vertrouwen.

Check je Opel Ampera :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Opel Ampera kentekens

Over de Opel Ampera

Opel Ampera

De Opel Ampera is een innovatief en milieuvriendelijk voertuig dat speciaal is ontworpen voor de moderne automobilist die waarde hecht aan duurzaamheid zonder concessies te doen aan rijprestaties. Gelanceerd in 2011, markeert de Ampera Opel's eerste stap in de wereld van volledige elektrische en plug-in hybride auto's.

De Opel Ampera onderscheidt zich door zijn unieke aandrijfsysteem, dat een combinatie is van elektrische en verbrandingsmotoren. Het voertuig is uitgerust met een 16 kWh lithium-ion batterij die voldoende energie kan opslaan voor ongeveer 40 tot 80 kilometer puur elektrische aandrijving, afhankelijk van rijomstandigheden en stijl. Wanneer de batterij leeg is, treedt een zuinige 1.4 liter benzinemotor in werking als generator, waardoor de actieradius wordt vergroot tot meer dan 500 kilometer. Dit betekent dat de bestuurder zich geen zorgen hoeft te maken over het zoeken naar oplaadpunten tijdens langere reizen.

Een van de meest indrukwekkende aspecten van de Opel Ampera is zijn uitzonderlijk hoge efficiëntie. In de elektrische modus produceert de Ampera geen directe CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan een schonere stedelijke omgeving. Bovendien biedt het regeneratieve remsysteem extra energiebesparing door remenergie terug te voeren naar de batterij.

Het ontwerp van de Opel Ampera ondergaat eveneens de nodige aandacht. Het volhardende, gestroomlijnde exterieur van de Ampera draagt bij aan zijn aerodynamische prestaties, terwijl het interieur stijlvolle en high-tech wortels combineert met comfortabele zitplaatsen en ruime opbergmogelijkheden. De digitale instrumentencluster en infotainmentsystemen zorgen ervoor dat bestuurders altijd verbonden en geïnformeerd zijn tijdens hun ritten.

Op het gebied van veiligheid is de Ampera goed uitgerust met standaard voorzieningen zoals adaptieve cruise control, parkeersensoren, een achteruitrijcamera en een scala aan airbags. Deze innovaties benadrukken Opel's toewijding om niet alleen milieuvriendelijke auto's te produceren, maar ook voertuigen die de hoogste veiligheidsnormen respecteren.

Met de Ampera heeft Opel laten zien dat elektrische mobiliteit en praktisch gebruik perfect samengaan, waardoor bestuurders van het beste van beide werelden kunnen genieten.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Opel Ampera kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 3 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Opel