Opel Agila kenteken check

Opel Agila

Met de Opel Agila kentekencheck krijg je direct inzicht in de specifieke kenmerken en geschiedenis van dit compacte en veelzijdige model. Ontdek financiële details, technische specificaties en onderhoudshistorie voordat je een weloverwogen keuze maakt voor jouw Opel Agila. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop.

Check je Opel Agila :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Opel Agila kentekens

Over de Opel Agila

Opel Agila

De Opel Agila: Compact en Veelzijdig

De Opel Agila is een compacte stadsauto die werd geïntroduceerd in 2000 als een samenwerking tussen Opel en Suzuki. Het model werd in twee generaties geproduceerd, van 2000 tot 2014. De Agila stond bekend om zijn compacte afmetingen, veelzijdigheid en zuinigheid, waardoor het een betrouwbare metgezel was voor stedelijke bewoners en kleine gezinnen.

De eerste generatie Opel Agila (2000-2007) was gebaseerd op de Suzuki Wagon R+. Deze uitvoering was herkenbaar aan zijn hoge, smalle carrosserie, wat zorgde voor een verrassend ruime cabine voor een auto van zijn afmetingen. Met comfortabele zitplaatsen voor vijf personen en een flexibele kofferruimte bood de Agila praktische oplossingen voor alledaagse transportbehoeften. De motoren van deze generatie varieerden van 1.0-liter driecilinders tot 1.2-liter viercilinders, bekend om hun degelijkheid en brandstofefficiëntie.

De tweede generatie Opel Agila (2008-2014) bracht een meer gestroomlijnd en modern ontwerp, en was weer een samenwerking met Suzuki, ditmaal gebaseerd op de Suzuki Splash. De nieuwe Agila was breder en lager dan zijn voorganger, wat zorgde voor een verbeterde rijstabiliteit en rijervaring. Het interieur werd ook herzien, met betere materialen en meer aandacht voor comfort en gebruiksgemak. Motoropties omvatten 1.0-liter en 1.2-liter benzinemotoren, die zorgden voor een goede balans tussen prestaties en zuinigheid. De tweede generatie werd goed ontvangen dankzij zijn verbeterde rijgedrag, ruimte en betrouwbaarheid.

De Opel Agila heeft in zijn levensduur een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare, praktische en betaalbare auto. Of het nu ging om dagelijkse ritten in de stad, boodschappen doen of weekenduitjes, de Agila bood een veelzijdige en probleemloze rijervaring. Hoewel de productie van de Opel Agila in 2014 stopte, blijft de auto populair op de tweedehandsmarkt, waar hij nog steeds gewaardeerd wordt om zijn praktische eigenschappen en betrouwbare prestaties.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Opel Agila kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 5 reviews met een gemiddelde score van 5 van 5 sterren.

Andere modellen van Opel