Mercedes-Benz Eqa 250 kenteken check

Controleer eenvoudig de kentekens van de Mercedes-Benz EQA 250 op onze pagina. Ontdek alles over dit innovatieve elektrische model: krachtige prestaties, luxe interieur en geavanceerde technologie. Zorg dat je volledig geïnformeerd bent over deze milieuvriendelijke keuze van Mercedes-Benz. Begin nu met je zoektocht naar de perfecte EQA 250!

Check je Mercedes-Benz Eqa 250 :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Mercedes-Benz Eqa 250 kentekens

Over de Mercedes-Benz Eqa 250

De Mercedes-Benz EQA 250: Innovatie en Elektrische Efficiëntie

De Mercedes-Benz EQA 250 is een indrukwekkende toevoeging aan het ever-breidende aanbod van elektrische voertuigen van Mercedes-Benz. Deze volledig elektrische compacte SUV biedt een innovatieve en milieuvriendelijke rijervaring zonder in te leveren op de luxe en het comfort waar het merk bekend om staat.

Deze auto wordt aangedreven door een 140 kW (190 pk) sterke elektromotor, waardoor hij krachtig genoeg is voor zowel stedelijk als snelwegverkeer. De EQA 250 heeft een actieradius van ongeveer 426 kilometer (WLTP), wat voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten en korte uitstapjes. Bovendien zorgt de intelligente energieterugwinning ervoor dat het maximale uit elke rit wordt gehaald.

Wat betreft oplaadtijden biedt de Mercedes-Benz EQA 250 flexibiliteit en gemak. Thuis opladen via een standaard stopcontact kan enkele uren duren, maar met een wallbox of een openbaar laadstation kan dit aanzienlijk versneld worden. Snellaadstations zorgen er zelfs voor dat de accu in ongeveer 30 minuten tot 80% is opgeladen, wat het ideaal maakt voor lange afstanden en spontane reizen.

Binnenin vinden we het bekende luxe-interieur dat van Mercedes-Benz wordt verwacht. De cabine is uitgerust met hoogwaardige materialen en technische innovaties zoals het MBUX-infotainmentsysteem (Mercedes-Benz User Experience) met spraakbediening en een breed touchscreen. Comfort is gegarandeerd met standaardfeatures zoals automatische klimaatregeling en ergonomisch gevormde zetels.

Verder draagt de EQA 250 bij aan een duurzame levensstijl, zonder concessies te doen aan prestaties en rijplezier. De stille elektrische aandrijving biedt een serene rijervaring, terwijl geavanceerde rijhulpsystemen zoals actieve spoorassistent en adaptieve cruisecontrol bijdragen aan de veiligheid en het gemak van de bestuurder.

Kortom, de Mercedes-Benz EQA 250 biedt een vooruitstrevende en milieuvriendelijke rijervaring zonder afbreuk te doen aan technologie, comfort of stijl. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zowel milieu-bewuste consumenten als liefhebbers van innovatieve autotechnologie.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Mercedes-Benz Eqa 250 kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 5 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Mercedes-Benz