Mercedes-Benz E 200 cdi kenteken check

Mercedes-Benz E 200 cdi

Op zoek naar zekerheid en een betrouwbaar verleden voor je Mercedes-Benz E 200 CDI? Controleer hier eenvoudig de kentekens van dit model en ontdek de uitzonderlijke eigenschappen zoals comfort, prestaties en zuinigheid. Voer het kenteken in en krijg direct inzicht in onderhoudshistorie en kilometerstand. Perfect voor een bewuste keuze!

Check je Mercedes-Benz E 200 cdi :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Mercedes-Benz E 200 cdi kentekens

Over de Mercedes-Benz E 200 cdi

Mercedes-Benz E 200 cdi

Ontdek de Mercedes-Benz E 200 CDI

De Mercedes-Benz E 200 CDI is een van de representatieve modellen in de E-Klasse-lijn, bekend om zijn verfijnde combinatie van prestaties, comfort en degelijkheid. Deze dieselvariant draagt bij aan de reputatie van Mercedes-Benz voor het produceren van betrouwbare en efficiënte voertuigen.

Motor en Prestaties

De E 200 CDI is uitgerust met een krachtige 2.1 liter viercilinder dieselmotor. Deze motor levert voldoende vermogen voor soepele en responsieve ritten, terwijl het brandstofverbruik beheersbaar blijft. Dit maakt de E 200 CDI een aantrekkelijke optie voor zowel langeafstandsrijders als stedelijke pendelaars. De motor voldoet aan de strengste emissienormen, dankzij geavanceerde technologieën zoals de Common-Rail hogedrukinjectie en een uitlaatgasnabehandelingssysteem.

Interieur en Comfort

Binnenin is de E 200 CDI alles wat je van een Mercedes-Benz mag verwachten. Het interieur is ruim en luxueus, met hoogwaardige materialen zoals leer en houtfineer. De ergonomisch ontworpen stoelen bieden uitstekende steun, zelfs tijdens lange ritten. Dankzij de geluidsisolatie en de geavanceerde ophangingssystemen wordt het cabinegeluid tot een minimum beperkt, wat zorgt voor een serene rijervaring.

Technologie en Innovatie

De Mercedes-Benz E 200 CDI is uitgerust met een scala aan moderne technologieën en veiligheidsvoorzieningen. Het COMAND-infotainmentsysteem biedt eenvoudig toegang tot navigatie, entertainment en voertuiginstellingen via een centraal geplaatst scherm. Daarnaast zorgen rijhulpsystemen zoals adaptieve cruisecontrol, rijbaanassistentie en parkeersensoren voor een extra laag van veiligheid en gemak tijdens het rijden.

Veiligheid

Veiligheid is altijd een topprioriteit geweest voor Mercedes-Benz, en de E 200 CDI is hierop geen uitzondering. Het voertuig is uitgerust met een uitgebreide reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen, waaronder airbags, ABS, elektronische stabiliteitsprogramma (ESP) en een vermoeidheidsdetectiesysteem.

Kortom, de Mercedes-Benz E 200 CDI combineert zuinigheid en prestaties met luxe en comfort, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en elegante sedan. Deze auto vertegenwoordigt het beste van Duitse techniek en vakmanschap.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Mercedes-Benz E 200 cdi kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 7 reviews met een gemiddelde score van 4 van 5 sterren.

Andere modellen van Mercedes-Benz