Mercedes-Benz C 200 cdi kenteken check

Controleer eenvoudig kentekens van de Mercedes-Benz C 200 CDI op deze pagina! Ontdek alle kenmerken van dit krachtige en betrouwbare model, bekend om zijn luxe en efficiënte dieselmotor. Achterhaal direct de geschiedenis en technische specificaties van jouw favoriete C 200 CDI.

Check je Mercedes-Benz C 200 cdi :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Mercedes-Benz C 200 cdi kentekens

Over de Mercedes-Benz C 200 cdi

De Mercedes-Benz C 200 CDI is een compacte luxe sedan die sinds zijn introductie een reputatie heeft opgebouwd voor betrouwbaarheid, comfort en ingenieus Duits ontwerp. Onderdeel van de C-Klasse familie, vertegenwoordigt de C 200 CDI een ideale mix van elegantie, prestaties en efficiency.

Onder de motorkap bevindt zich een 2.1-liter viercilinder turbodieselmotor die robuust genoeg is om zowel stadsritten als langere snelwegtrajecten moeiteloos aan te kunnen. Met een vermogen van ongeveer 136 pk en een koppel van 300 Nm, biedt deze motor niet alleen voldoende kracht, maar ook een indrukwekkend brandstofverbruik. Gemiddeld haalt de C 200 CDI een verbruik van zo'n 4,5 liter per 100 kilometer, wat bijdraagt aan de kostenefficiëntie en milieuprestaties van deze auto.

Het interieur van de Mercedes-Benz C 200 CDI straalt luxe en verfijning uit. Hoogwaardige materialen zoals leder en houtafwerking zorgen voor een warme, uitnodigende sfeer. De stoelen zijn ergonomisch ontworpen om zowel chauffeur als passagiers maximaal comfort te bieden tijdens lange ritten. Moderne technologieën, waaronder het COMAND infotainmentsysteem, bieden gemakkelijke toegang tot navigatie, media en communicatie. Een geavanceerd klimaatcontrolesysteem zorgt ervoor dat het binnenklimaat altijd aangenaam is, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

Veiligheid heeft altijd een hoge prioriteit gehad bij Mercedes-Benz, en de C 200 CDI is hierop geen uitzondering. De auto is uitgerust met tal van veiligheidsfuncties, zoals adaptieve cruisecontrol, rijstrookassistentie en automatische noodremassistent. Deze systemen werken samen om de rijervaring veiliger en minder stressvol te maken.

In het rijgedrag excelleert de C 200 CDI door een uitgebalanceerde rijervaring. Het sportieve onderstel en de precieze besturing maken het rijden in bochten plezierig, terwijl de vering elke oneffenheid in de weg moeiteloos opvangt. Hierdoor biedt de C 200 CDI een rijervaring die zowel dynamisch als comfortabel is.

Samenvattend is de Mercedes-Benz C 200 CDI een uitstekend voorbeeld van Duitse engineering en vakmanschap. Het voertuig combineert prestaties, luxe en lage operationele kosten tot een aantrekkelijk pakket dat moeilijk te weerstaan is voor autoliefhebbers en dagelijks forensen alike.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Mercedes-Benz C 200 cdi kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 3 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Mercedes-Benz