Mercedes-Benz C 200 kenteken check

Op zoek naar details over jouw Mercedes-Benz C 200? Check eenvoudig de kentekens op deze pagina! Ontdek alles over de krachtige prestaties, verfijnde luxe en innovatieve technologieën van dit uitzonderlijke model. Zorg dat je volledig op de hoogte bent van wat jouw Mercedes te bieden heeft!

Check je Mercedes-Benz C 200 :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Mercedes-Benz C 200 kentekens

Over de Mercedes-Benz C 200

De Mercedes-Benz C 200 is een verfijnd en veelzijdig model binnen het gerenommeerde merk Mercedes-Benz. Dit model biedt een perfecte balans tussen elegantie, comfort en prestatie, wat het een ultieme keuze maakt voor een breed scala aan autoliefhebbers.

Onder de motorkap van de C 200 bevindt zich een krachtige viercilinder turbo motor. Met een vermogen van ongeveer 204 pk zorgt deze motor niet alleen voor een soepele en responsieve rijervaring, maar draagt hij ook bij aan een opmerkelijk laag brandstofverbruik, wat de C 200 zowel economisch als ecologisch verantwoord maakt. Bovendien is de motor uitgerust met een mild-hybride systeem dat zorgt voor extra efficiëntie en ondersteuning bij acceleratie.

Het interieur van de Mercedes-Benz C 200 straalt luxe en moderniteit uit. Hoogwaardige materialen en een uitgekiend design zorgen voor een comfortabele en uitnodigende rijomgeving. Standaard zijn de C 200 modellen voorzien van technologische snufjes zoals het MBUX-infotainmentsysteem, dat zorgt voor eenvoudige en intuïtieve bediening van multimedia en navigatie. Het systeem ondersteunt spraakbesturing en is uitgerust met een touchscreen voor nog meer gebruiksgemak.

Veiligheid is altijd een prioriteit bij Mercedes-Benz, en de C 200 is geen uitzondering. Het model is uitgerust met een reeks geavanceerde veiligheidssystemen, waaronder actieve remassistentie, rijstrookassistentie en adaptieve cruisecontrol. Deze voorzieningen helpen niet alleen om de bestuurder te ondersteunen, maar ook om de algehele veiligheid van alle inzittenden te waarborgen.

Het exterieur van de C 200 is even indrukwekkend als het interieur, met strakke lijnen en een elegante vormgeving die een gevoel van dynamiek en kracht uitstraalt. De kenmerkende grille en de gestroomlijnde koplampen geven de auto een moderne en verfijnde uitstraling.

Kortom, de Mercedes-Benz C 200 combineert prestaties, comfort en veiligheid in een stijlvolle verpakking. Het is een model dat de hoge standaarden van Mercedes-Benz eer aandoet en zeker de aandacht verdient van iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en luxueuze auto.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Mercedes-Benz C 200 kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 4 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Mercedes-Benz