Mercedes-Benz A 250 e kenteken check

Check eenvoudig de kentekens van de Mercedes-Benz A 250 e op onze website. Deze plug-in hybride combineert stijl met efficiëntie en biedt een elektrische actieradius van tot wel 60 km. Met krachtige prestaties en luxe afwerking maakt deze auto elke rit aangenaam. Ontdek nu meer over dit model!

Check je Mercedes-Benz A 250 e :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Mercedes-Benz A 250 e kentekens

Over de Mercedes-Benz A 250 e

Ontdek de Mercedes-Benz A 250 e: Innovatie en Duurzaamheid verenigd

De Mercedes-Benz A 250 e is een toonbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan in de auto-industrie. Deze plug-in hybride combineert het beste van twee werelden: indrukwekkende prestaties en milieuvriendelijkheid.

Krachtige Prestaties

Onder de motorkap van de A 250 e bevindt zich een turbobenzinemotor van 1,33 liter die naadloos samenwerkt met een elektrische motor. Dit samenspel zorgt voor een totaalvermogen van maar liefst 218 pk, wat voldoende is om je bij elke rit van kracht te voorzien. Dit model sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 6,6 seconden, zonder aan comfort of efficiëntie in te boeten.

Elektrische Bereik

Een van de meest opvallende kenmerken van de A 250 e is het indrukwekkende elektrische bereik. Op een volle batterij kan de auto tot 70 kilometer puur elektrisch rijden, wat vooral in stedelijke gebieden een groot voordeel biedt. Dit betekent minder uitstoot en een besparing op brandstofkosten.

Opladen en Efficiëntie

Het opladen van de A 250 e is eenvoudig en snel. Thuis kun je de auto aan het reguliere stopcontact opladen, maar voor snellere laadtijden zijn er ook laadstations beschikbaar. Met een wallbox thuis of een openbaar laadstation kun je in ongeveer 1 uur en 45 minuten weer volledig op weg.

Geavanceerde Technologie

Mercedes-Benz staat bekend om zijn geavanceerde technologie en de A 250 e stelt hierin niet teleur. Het infotainmentsysteem MBUX (Mercedes-Benz User Experience) biedt intuïtieve bediening en connectiviteit. Van navigatie en entertainment tot spraakbesturing en veiligheidssystemen, alles is binnen handbereik.

Stijlvol Design

Het design van de Mercedes-Benz A 250 e straalt luxe en sportiviteit uit. Strakke lijnen, een gestroomlijnde carrosserie en hoogwaardige afwerkingen domineren zowel het exterieur als het interieur. Daarnaast biedt de auto voldoende opbergruimte en comfort, wat elke rit aangenaam maakt.

Conclusie

De Mercedes-Benz A 250 e is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een auto die prestaties en duurzaamheid combineert. Met zijn geavanceerde technologie, krachtige aandrijflijn en milieuvriendelijke kenmerken is de A 250 e meer dan alleen een auto; het is een blik op de toekomst van autorijden.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Mercedes-Benz A 250 e kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 2 reviews met een gemiddelde score van 5 van 5 sterren.

Andere modellen van Mercedes-Benz