Mercedes-Benz 906 ka 35 sprinter 313cdi kenteken check

Check eenvoudig de kentekens van de Mercedes-Benz 906 KA 35 Sprinter 313CDI op onze website. Dit model staat bekend om zijn betrouwbare 2.2 liter dieselmotor, ruime laadcapaciteit en uitstekende rijcomfort. Perfect voor zowel professionele als persoonlijke doeleinden. Ontdek alle specificaties en onderhoudsgeschiedenis met een simpele kentekencheck.

Check je Mercedes-Benz 906 ka 35 sprinter 313cdi :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Mercedes-Benz 906 ka 35 sprinter 313cdi kentekens

Over de Mercedes-Benz 906 ka 35 sprinter 313cdi

De Mercedes-Benz 906 KA 35 Sprinter 313CDI is een robuuste en veelzijdige bedrijfswagen, speciaal ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van zowel kleine als grote ondernemingen te voldoen. Als onderdeel van de Sprinter-familie, staat dit model bekend om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitstekende prestaties.

De Mercedes-Benz 906 KA 35 Sprinter 313CDI is uitgerust met een krachtige 2.2-liter viercilinder dieselmotor die een vermogen van 129 pk levert. Deze motor is gekoppeld aan een soepel schakelende zesversnellingsbak, die zorgt voor een efficiënte en comfortabele rijervaring. Dankzij de Common Rail Direct Injection (CDI) technologie biedt de motor niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook een uitstekende brandstofefficiëntie, wat resulteert in lagere operationele kosten.

Een van de opvallende kenmerken van de Sprinter 313CDI is zijn laadcapaciteit. Met een bruto voertuiggewicht (GVW) van 3500 kg en een royale laadruimte, is deze bedrijfswagen ideaal voor het vervoer van zware en omvangrijke ladingen. De laadruimte is bovendien goed toegankelijk dankzij de brede zijdeur en de naar achteren te openen achterdeuren, wat het laden en lossen van goederen vergemakkelijkt.

Comfort en veiligheid staan hoog in het vaandel bij de Mercedes-Benz Sprinter 313CDI. Het interieur is ontworpen met de bestuurder in gedachten en biedt een ergonomische zitpositie, comfortabele stoelen en een overzichtelijk dashboard. Dit zorgt ervoor dat zelfs lange ritten aangenaam en minder vermoeiend zijn. Wat betreft veiligheid is de Sprinter uitgerust met een reeks geavanceerde functies, zoals ABS, ESP en diverse airbags, die zowel de bestuurder als de passagiers beschermen.

Kortom, de Mercedes-Benz 906 KA 35 Sprinter 313CDI is een betrouwbare en veelzijdige bedrijfswagen die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Dankzij zijn krachtige motor, ruime laadcapaciteit en focus op comfort en veiligheid, is het geen wonder dat de Sprinter een populaire keuze is onder ondernemers die op zoek zijn naar een efficiënte en duurzame transportoplossing.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Mercedes-Benz 906 ka 35 sprinter 313cdi kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 5 reviews met een gemiddelde score van 4 van 5 sterren.

Andere modellen van Mercedes-Benz