Ford B-max kenteken check

Ford B-max

Check eenvoudig de kentekens van de veelzijdige Ford B-max op onze pagina. Met zijn unieke schuifdeuren en compacte design is deze MPV de perfecte combinatie van functionaliteit en comfort. Ontdek de onderhoudsgeschiedenis, kilometerstand en meer om met vertrouwen de weg op te gaan.

Check je Ford B-max :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Ford B-max kentekens

Over de Ford B-max

Ford B-max

De Ford B-Max: Innovatie en Praktisch Gebruiksgemak

De Ford B-Max is een compacte MPV (multi-purpose vehicle) die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2012. Deze auto staat bekend om zijn innovatieve ontwerp en slimme gebruik van ruimte, waardoor hij ideaal is voor gezinnen en stadsrijders. Een van de meest opvallende kenmerken van de Ford B-Max is het Easy Access System. Dit systeem elimineert de traditionele B-stijlen, wat resulteert in een bredere opening bij de deuren. Deze ingenieuze oplossing maakt het in- en uitstappen, evenals het inladen van bagage en kinderwagens, een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Met een lengte van iets meer dan vier meter past de Ford B-Max moeiteloos in de meeste parkeervakken, wat een groot pluspunt is in stedelijke gebieden waar parkeerruimte vaak beperkt is. De auto biedt plaats aan vijf inzittenden en heeft een veelzijdige bagageruimte. Door de achterstoelen neer te klappen, kan de laadruimte aanzienlijk worden vergroot, wat handig is voor het vervoer van grotere voorwerpen.

Onder de motorkap van de Ford B-Max vinden we een reeks efficiënte motoren. Zo is er de bekroonde 1.0 EcoBoost-benzinemotor, die bekend staat om zijn uitstekende brandstofefficiëntie en verrassend pittige prestaties voor een auto van deze omvang. Daarnaast zijn er ook dieselopties beschikbaar voor wie de voorkeur geeft aan een nog zuinigere rijervaring.

Het interieur van de Ford B-Max is ontworpen met comfort en gebruiksgemak in gedachten. Het dashboard is overzichtelijk en voorzien van moderne technologieën, zoals een touchscreen-infotainmentsysteem en connectiviteitsopties voor smartphones. Veiligheidsvoorzieningen zoals ABS, ESP en meerdere airbags zijn standaard, wat bijdraagt aan een veilige rijervaring voor alle inzittenden.

De rijervaring in een Ford B-Max is plezierig dankzij de soepele besturing en het comfortabele veersysteem. Ondanks zijn compacte formaat biedt de auto een stabiele en rustige rit, zowel in de stad als op de snelweg.

Al met al combineert de Ford B-Max innovatie, praktisch gebruiksgemak en betrouwbare prestaties in een stijlvolle compacte MPV, waardoor hij een uitstekende keuze is voor diverse automobilisten.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Ford B-max kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 3 reviews met een gemiddelde score van 4 van 5 sterren.

Andere modellen van Ford