Ford 4610 kenteken check

Controleer de kentekens van de robuuste Ford 4610 op onze website. Ontdek essentiële informatie over dit iconische landbouwvoertuig, bekend om zijn betrouwbaarheid en krachtige prestaties. Of je nu eigenaar bent of overweegt er een aan te schaffen, onze kentekencheck geeft je alle details die je nodig hebt.

Check je Ford 4610 :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Ford 4610 kentekens

Over de Ford 4610

De Ford 4610: Een Tijdloze Krachtpatser

De Ford 4610, geproduceerd van de vroege jaren '80 tot begin jaren '90, is een van die modellen die de tand des tijds heeft weten te doorstaan. Oorspronkelijk ontworpen als een robuuste landbouwtractor, heeft de Ford 4610 zich bewezen als een betrouwbare partner voor zowel boeren als hobbyisten wereldwijd. Deze compacte krachtpatser staat bekend om zijn degelijkheid, veelzijdigheid en eenvoud in onderhoud.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Ford 4610 is zijn driecilinder dieselmotor, die een betrouwbare prestatie van ongeveer 60 pk biedt. Deze motor is ontworpen voor efficiëntie en duurzaamheid, en heeft zich door de jaren heen bewezen als buitengewoon betrouwbaar, zelfs onder zware werkomstandigheden. Of je nu werkt op akkers, weilanden of in de tuinbouw, de Ford 4610 levert consistent kracht en prestaties.

De transmissieopties van de Ford 4610 zijn ook divers en praktisch. Met een keus tussen een handmatige versnellingsbak en de optionele Dual Power transmissie, biedt deze tractor flexibiliteit voor verschillende soorten werk. De Dual Power transmissie, die via een eenvoudige tuimelschakelaar te bedienen is, maakt het mogelijk om tijdens het rijden te schakelen tussen hoog en laag, wat de efficiëntie en controle over de machine vergroot.

Een ander kenmerk waar gebruikers vaak lof over uitspreken, is de ergonomische ontwerp. De cabine van de Ford 4610 is ruim en biedt een comfortabel werkstation voor lange werkuren. Het overzichtelijke dashboard en de intuïtieve bedieningselementen maken het eenvoudig om snel en effectief te werken.

De hydrosystemen van de tractor zijn robuust en betrouwbaar, met voldoende hydraulische capaciteit om diverse werktuigen aan te sturen. Dit maakt de Ford 4610 niet alleen geschikt voor ploegen en maaien, maar ook voor complexere taken zoals laden en lossen.

Ondanks zijn leeftijd blijft de Ford 4610 een gewild model op de tweedehands markt, vooral vanwege zijn bewezen betrouwbaarheid en relatief eenvoudige onderhoud. Het is een tractor die is ontworpen om mee te gaan, en dat is precies wat hij doet.

Kortom, de Ford 4610 is een tijdloze klassieker die modernisatie en historie op een unieke manier combineert. Het blijft een waardevolle troef voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige tractor.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Ford 4610 kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 7 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Ford