Ford 4600 kenteken check

Met onze kentekencheck ontdek je alles over de Ford 4600. Dit robuuste, betrouwbare werkpaard is de favoriete keuze voor boeren en landwerkers. Controleer eenvoudig de geschiedenis, technische specificaties en onderhoudsdata. Zorg dat je Ford 4600 altijd in topconditie is! "Veilig op weg met een zorgeloze tractor."

Check je Ford 4600 :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Ford 4600 kentekens

Over de Ford 4600

De Ford 4600: Een Klassieke Favoriet onder Liefhebbers van Landbouwvoertuigen

De Ford 4600 is een iconisch model binnen de wereld van landbouwvoertuigen. Geïntroduceerd in de jaren zeventig, heeft deze tractor de tand des tijds doorstaan en blijft hij een populaire keuze onder boeren en liefhebbers van klassieke landbouwmachines. Maar wat maakt de Ford 4600 zo speciaal?

Ten eerste is er het robuuste ontwerp. De Ford 4600 is gebouwd met duurzaamheid en betrouwbaarheid in gedachten. Het chassis en de onderdelen zijn gemaakt van stevige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en uiteenlopende weersomstandigheden. Dit maakt de tractor bijzonder geschikt voor agrarische taken die veel van de machine vergen, zoals ploegen, zaaien en transporteren.

Onder de motorkap bevindt zich een krachtige 3-cilinder dieselmotor die een vermogen levert van ongeveer 52 pk. Deze motor staat bekend om zijn efficiëntie en betrouwbaarheid, waardoor de Ford 4600 geschikt is voor een breed scala aan landbouwtoepassingen. Bovendien is de motor relatief eenvoudig te onderhouden, wat de operationele kosten laag houdt, een belangrijk aspect voor veel boeren.

Een ander kenmerk van de Ford 4600 is zijn veelzijdigheid. Dankzij een breed scala aan beschikbare accessoires en hulpstukken kan de tractor voor verschillende taken worden ingezet. Of het nu gaat om het maaien van gras, het vervoeren van goederen of het aansturen van andere landbouwmachines, de Ford 4600 staat klaar voor de klus.

Het comfort van de bestuurder is ook niet over het hoofd gezien. De zitplaats is ergonomisch ontworpen met het oog op langdurig gebruik. Besturingshendels en pedalen zijn intuïtief geplaatst, wat de bediening eenvoudiger maakt en vermoeidheid vermindert tijdens lange werkdagen.

Ook al is de Ford 4600 een wat ouder model, velen waarderen hem om de nostalgie en de bewezen prestaties. Of je nu een fervent verzamelaar bent of een boer die op zoek is naar een betrouwbare partner op het veld, de Ford 4600 blijft een uitstekende keuze.

In samenvatting, de Ford 4600 combineert robuustheid, kracht en veelzijdigheid in een pakket dat de tand des tijds heeft doorstaan. Het is geen verrassing dat deze tractor een blijvende favoriet is binnen de landbouwgemeenschap.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Ford 4600 kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 2 reviews met een gemiddelde score van 4 van 5 sterren.

Andere modellen van Ford