Ford 3000 kenteken check

Controleer eenvoudig het kenteken van jouw Ford 3000 op onze website. Ontdek alle details van deze iconische tractor, bekend om zijn betrouwbaarheid en kracht. Perfect voor landbouw en zware taken, de Ford 3000 staat synoniem voor duurzaamheid. Voer je kenteken in en krijg direct alle informatie die je nodig hebt.

Check je Ford 3000 :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Ford 3000 kentekens

Over de Ford 3000

De Ford 3000 is een opvallend model in de reeks van landbouwtractoren die door de Amerikaanse fabrikant Ford geproduceerd werden. Deze specifieke tractor, die onderdeel uitmaakt van de beroemde Ford 1000-serie, werd geïntroduceerd in de vroege jaren '60 en bleef tot ver in de jaren '70 een vertrouwde verschijning op boerderijen over de hele wereld.

De Ford 3000 werd ontworpen met de behoeften van kleine tot middelgrote boerderijen in gedachten. De tractor staat bekend om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid, eigenschappen die van onschatbare waarde zijn voor elke boer. Met zijn robuuste constructie en krachtige motor, biedt de Ford 3000 de mogelijkheid om uiteenlopende agrarische werkzaamheden efficiënt uit te voeren. Deze tractor is uitgerust met een driecilinder diesel- of benzinemotor, die afhankelijk van het specifieke model, een vermogen levert van ongeveer 37 tot 47 pk. Dit vermogen is voldoende om zowel lichte als zwaardere werkzaamheden aan te kunnen, zoals ploegen, maaien en transporteren.

Een ander kenmerk van de Ford 3000 is zijn gebruiksgemak. Ford heeft veel aandacht besteed aan het ontwerp van de besturingssystemen, waardoor deze tractor gemakkelijk te bedienen is, zelfs voor minder ervaren gebruikers. De versnellingsbak biedt meerdere versnellingen, wat flexibiliteit en controle in verschillende werkomstandigheden mogelijk maakt. Ook de stuurbekrachtiging werd optioneel aangeboden, wat bijdraagt aan verminderde vermoeidheid bij de bestuurder tijdens lange werkdagen.

De onderhoudsvriendelijkheid van de Ford 3000 draagt eveneens bij aan zijn populariteit. Dankzij de eenvoudige mechanische opbouw kunnen reparaties en onderhoudswerkzaamheden snel en zonder veel specialistische kennis worden uitgevoerd, wat bijdraagt aan de lage operationele kosten.

Als samenvatting kan worden gesteld dat de Ford 3000 een betrouwbare en veelzijdige keuze is voor boeren die op zoek zijn naar een efficiënte en duurzame tractor. Zijn robuuste ontwerp, krachtige motor en gebruiksvriendelijke functies zorgen ervoor dat deze machine een waardevolle aanwinst is voor elk landbouwbedrijf.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Ford 3000 kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 10 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Ford