Dacia Spring kenteken check

Ontdek alles over uw Dacia Spring! Controleer snel en eenvoudig uw kenteken voor essentiële informatie over dit compacte, elektrische wonder. Van actieradius en laadopties tot veiligheidsvoorzieningen en onderhoudsgeschiedenis, met een kentekencheck weet u precies waar u aan toe bent. Betrouwbaar rijden begint hier!

Check je Dacia Spring :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Dacia Spring kentekens

Over de Dacia Spring

De Dacia Spring: Duurzaamheid en Betaalbaarheid

De Dacia Spring markeert een belangrijke stap in de wereld van elektrische voertuigen, vooral voor diegenen die betaalbaarheid centraal stellen. Deze compacte SUV is Dacia's eerste volledig elektrische auto en werd geïntroduceerd om een breed publiek de mogelijkheid te bieden om over te stappen op elektrisch rijden zonder concessies te hoeven doen aan praktische bruikbaarheid of gebruiksgemak.

Duurzaamheid staat centraal bij de Dacia Spring. Met een 26,8 kWh lithium-ion batterij biedt de auto een rijbereik van ongeveer 230 kilometer volgens de WLTP-cyclus. Dit maakt de Spring bijzonder geschikt voor stedelijke omgevingen en dagelijkse ritten. Opladen is eenvoudig en veelzijdig: je kunt de batterij opladen via een conventioneel stopcontact, een wallbox of snellaadstations. Met een snellader is de batterij in minder dan een uur tot 80% opgeladen.

De Dacia Spring is niet alleen eco-vriendelijk, maar ook verrassend ruim voor zijn klasse. Ondanks zijn compacte afmetingen biedt het interieur voldoende ruimte voor vier volwassenen en een bagageruimte van 300 liter, die verder uitgebreid kan worden door de achterbank neer te klappen. De zitplaatsen zijn comfortabel en de rijpositie is verhoogd, wat zorgt voor een goed overzicht op de weg.

Qua technologie is de Dacia Spring goed uitgerust. Het model beschikt over een multimedia-systeem met een 7-inch touchscreen, dat onder andere ondersteuning biedt voor Apple CarPlay en Android Auto. Veiligheid is eveneens een prioriteit, met standaardvoorzieningen zoals noodremhulp, elektronische stabiliteitscontrole en meerdere airbags.

De Dacia Spring richt zich op een breed publiek dat op zoek is naar een toegankelijk elektrisch voertuig. Met zijn combinatie van betaalbaarheid, betrouwbaarheid en moderne technologieën vormt deze auto een aantrekkelijk alternatief voor wie een duurzame keuze wil maken zonder daarbij de bank te breken. De Spring toont aan dat milieubewust rijden voor iedereen binnen handbereik kan liggen, zonder dat er wordt ingeboet op kwaliteit of comfort.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Dacia Spring kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 3 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Dacia