Citroën Xsara picasso kenteken check

Met onze kentekencheck voor de Citroën Xsara Picasso krijg je direct inzicht in de prestaties, betrouwbaarheid en het onderhoud van dit veelzijdige MPV-model. Ontdek alles over de ruime interieurs, zuinige motoren en veiligheidssystemen die de Xsara Picasso tot een ideale keuze voor het hele gezin maken.

Check je Citroën Xsara picasso :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Citroën Xsara picasso kentekens

Over de Citroën Xsara picasso

De Citroën Xsara Picasso is een compacte MPV (Multi Purpose Vehicle) die volop ruimte en comfort biedt voor het hele gezin. Geïntroduceerd in 1999 door de Franse autofabrikant Citroën, heeft deze auto snel een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare familieauto met een aantrekkelijk design en praktische functies.

De Xsara Picasso is gebaseerd op het platform van de Citroën Xsara, maar dankzij de slimme indeling biedt hij aanzienlijk meer binnenruimte. Dit maakt het tot een ideale keuze voor gezinnen die comfortabele ritten willen maken zonder concessies te doen aan de ruimte of het praktische gebruik. De verhoogde zitpositie zorgt niet alleen voor een goed overzicht op de weg, maar vergemakkelijkt ook het in- en uitstappen.

Aan de buitenkant valt de Citroën Xsara Picasso op door zijn bolvormige, aerodynamische ontwerp en ruime raamoppervlakken, wat bijdraagt aan een licht en ruimtelijk interieur. Binnenin wordt de ruimte nog eens benadrukt door de slimme indeling van de stoelen en het dashboard. De stoelen zijn individueel verstelbaar en bieden voldoende beenruimte, wat lange ritten aangenamer maakt. Het dashboard is overzichtelijk en de bedieningselementen zijn intuïtief geplaatst, waardoor de bestuurder zich volledig op de weg kan concentreren.

De Xsara Picasso biedt ook een uitgebreid scala aan opbergmogelijkheden, met een grote bagageruimte die nog verder uitgebreid kan worden door de achterstoelen neer te klappen. Dit maakt het vervoer van grotere voorwerpen eenvoudig en praktisch. De materialen die binnenin gebruikt zijn, voelen duurzaam aan en kunnen goed tegen een stootje, wat belangrijk is in een gezinsauto.

Wat motoren betreft, zijn er verschillende opties beschikbaar geweest, variërend van zuinige benzinemotoren tot krachtige dieselvarianten. Dit maakt het mogelijk om een Xsara Picasso te kiezen die precies voldoet aan de individuele behoeften op het gebied van prestaties en brandstofverbruik.

Samenvattend is de Citroën Xsara Picasso een veelzijdige en praktische keuze voor gezinnen die comfort, ruimte en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Zijn doordachte ontwerp en gebruiksvriendelijke kenmerken maken het een auto die jarenlang plezier en gemak biedt, zelfs op de drukste dagen.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Citroën Xsara picasso kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 3 reviews met een gemiddelde score van 4 van 5 sterren.

Andere modellen van Citroën