Citroën E-c4 kenteken check

Controleer kentekens van de Citroën E-C4 en ontdek zijn unieke eigenschappen! De E-C4 combineert elegantie met elektrische kracht, biedt een actieradius tot wel 350 km en een ongeëvenaarde rijervaring. Veiligheid, comfort en innovatie staan centraal. Voer het kenteken in en krijg direct toegang tot alle voertuiggegevens!

Check je Citroën E-c4 :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Citroën E-c4 kentekens

Over de Citroën E-c4

De Citroën E-C4: Innovatie en Comfort in Elektrische Vorm

Citroën heeft met de introductie van de E-C4 een belangrijke stap gezet in de wereld van elektrische voertuigen. Deze elektrische hatchback combineert de opvallende esthetiek en het onderscheidende ontwerp waar Citroën om bekend staat met de voordelen van schoon en stil elektrisch rijden. De E-C4 is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar biedt ook een meeslepende rijervaring vol comfort en geavanceerde technologieën.

Onder de motorkap van de Citroën E-C4 bevindt zich een 100 kW (136 pk) sterke elektromotor die zorgt voor een soepele en dynamische rit. Met een actieradius van tot wel 350 kilometer op een volle lading volgens de WLTP-cyclus, voldoet de E-C4 ruimschoots aan de eisen van de meeste dagelijkse ritten. Bovendien kan de batterij bij een snellaadstation in slechts 30 minuten tot 80% worden opgeladen, wat langdurige laadtijden minimaliseert en het gebruiksgemak verhoogt.

Het interieur van de E-C4 straalt comfort en innovatie uit. Citroën heeft veel aandacht besteed aan de ergonomie van de bestuurdersstoel en het gebruik van hoogwaardige materialen. Het Advanced Comfort Seats-systeem biedt uitstekende ondersteuning en draagt bij aan een ontspannen rijervaring, zelfs op langere ritten. De intuïtieve indeling van het dashboard en het 10-inch touchscreen zorgen ervoor dat alle functies binnen handbereik zijn en gemakkelijk bediend kunnen worden.

Een van de opvallende kenmerken van de E-C4 is de uitgebreide inzet van rijassistentiesystemen, waaronder adaptieve cruisecontrol, rijstrookassistentie en noodremhulp. Deze technologieën werken samen om de veiligheid van zowel de bestuurder als de inzittenden te waarborgen en een stressvrije rit te garanderen.

Samenvattend, de Citroën E-C4 vertegenwoordigt een harmonieuze blend van stijl, comfort en technologische vooruitgang in een volledig elektrisch pakket. Het is een auto die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne bestuurder, met respect voor het milieu en een sterke focus op rijplezier en gebruiksgemak.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Citroën E-c4 kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 3 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Citroën