BMW X5 xdrive45e kenteken check

Met de krachtige BMW X5 xDrive45e ervaar je ultieme rijprestaties gecombineerd met elektrische efficiëntie. Op deze pagina kun je eenvoudig kentekens checken, ontdek alles over dit innovatieve plug-in hybride model. Zorg dat je volledig op de hoogte bent voordat je de weg op gaat met deze luxe SUV.

Check je BMW X5 xdrive45e :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door BMW X5 xdrive45e kentekens

Over de BMW X5 xdrive45e

De BMW X5 xDrive45e: Een Vooruitstrevende Plug-in Hybride

De BMW X5 xDrive45e is een baanbrekende SUV die de perfecte balans biedt tussen geavanceerde technologie, indrukwekkende prestaties en milieuvriendelijkheid. Als een plug-in hybride model combineert de X5 xDrive45e de kracht van een verbrandingsmotor met de zuinigheid van een elektrische aandrijving, wat resulteert in een voertuig dat zowel krachtig als efficiënt is.

Deze innovatieve BMW wordt aangedreven door een 3.0-liter zes-in-lijn turbomotor, gekoppeld aan een elektromotor. Samen leveren zij een gecombineerd systeemvermogen van 394 pk en een koppel van 600 Nm. Dit zorgt ervoor dat de SUV binnen slechts 5,6 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert, wat behoorlijk indrukwekkend is voor een voertuig van zijn omvang en gewicht. Ondanks deze krachtige prestaties, blijft het brandstofverbruik indrukwekkend laag dankzij de hybride technologie.

Een van de opvallende kenmerken van de X5 xDrive45e is de elektrische actieradius. Op een volle batterij kan de SUV tot wel 87 kilometer volledig elektrisch rijden, afhankelijk van rijomstandigheden en rijstijl. Dit maakt het mogelijk om dagelijkse ritten zoals woon-werkverkeer af te leggen zonder enige uitstoot, wat niet alleen voordelig is voor het milieu, maar ook zorgt voor lagere brandstofkosten.

Naast zijn sterke prestaties en efficiëntie, biedt de X5 xDrive45e ook een scala aan luxe en technologische voorzieningen. Het interieur is voorzien van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, waaronder het iDrive 7.0-systeem met een groot touchscreen, spraakbesturing en diverse rijhulpsystemen. Deze zorgen voor een verhoogd comfort en veiligheid tijdens het rijden.

De batterij van de plug-in hybride kan eenvoudig thuis of aan een openbare laadpaal worden opgeladen. Met een bijbehorende app kunnen bestuurders gemakkelijk oplaadsessies plannen en de laadstatus van hun voertuig op afstand controleren.

Kortom, de BMW X5 xDrive45e is een veelzijdige en toekomstgerichte SUV die laat zien dat duurzaamheid en rijplezier hand in hand kunnen gaan. Het is een ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar een luxueuze, krachtige en milieubewuste rijervaring.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de BMW X5 xdrive45e kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 8 reviews met een gemiddelde score van 4 van 5 sterren.

Andere modellen van BMW