BMW R 1250 gs adventure kenteken check

Ontdek alles over de BMW R 1250 GS Adventure door eenvoudig het kenteken te checken op onze pagina. Deze avontuurlijke motorfiets combineert kracht en innovatie, klaar voor elk terrein. Bekijk gedetailleerde informatie over prestaties, onderhoud en historie. Begin je avontuur vandaag nog!

Check je BMW R 1250 gs adventure :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door BMW R 1250 gs adventure kentekens

Over de BMW R 1250 gs adventure

De BMW R 1250 GS Adventure is een motorfiets die bekend staat om zijn indrukwekkende veelzijdigheid en robuuste karakter. Dit model maakt deel uit van de legendarische GS-serie van BMW en is ontworpen om zowel op de weg als off-road uit te blinken.

De R 1250 GS Adventure is uitgerust met een krachtige 1254 cc tweecilinder boxermotor, die zorgt voor een soepel en dynamisch rijgedrag. Dankzij de geavanceerde BMW ShiftCam-technologie kunnen motorrijders genieten van een aanzienlijk verbeterd vermogen en koppel, waardoor accelereren in verschillende rijomstandigheden moeiteloos verloopt.

Wat de BMW R 1250 GS Adventure echt onderscheidt, is zijn vermogen om extreme avonturen te trotseren. De motorfiets is voorzien van een grote brandstoftank van 30 liter, waardoor je lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het vinden van een benzinestation. Het frame en de vering van de GS Adventure zijn speciaal ontworpen voor off-road rijden, met een langere veerweg en robuuste constructie om de zwaarste terreinen aan te kunnen.

De motorfiets is ook uitgerust met verschillende technologische snufjes. Zo heeft de R 1250 GS Adventure een 6,5 inch TFT-scherm dat alle essentiële rij-informatie duidelijk weergeeft en verbonden kan worden met je smartphone voor navigatie en muziek. Verder zijn rijhulpsystemen zoals Dynamic Traction Control (DTC) en ABS Pro standaard inbegrepen, wat zorgt voor extra veiligheid en stabiliteit.

Comfort is een andere belangrijke factor bij de BMW R 1250 GS Adventure. Het ergonomische ontwerp van het zadel en de verstelbare ruit zorgen ervoor dat zowel de bestuurder als de passagier bij lange ritten comfortabel blijven. Ook zijn handvatverwarming en cruise control beschikbaar, wat langere reizen aangenamer maakt.

Kortom, de BMW R 1250 GS Adventure is een indrukwekkende motorfiets die zowel de hartstochtelijke avonturier als de dagelijks forens veel te bieden heeft. Met zijn combinatie van kracht, technologie en comfort is deze motorfiets een betrouwbare partner voor elke reis.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de BMW R 1250 gs adventure kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 10 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van BMW