BMW R 1150 rt kenteken check

Op deze pagina kun je eenvoudig kentekens checken van de BMW R 1150 RT. Deze toermotorfiets biedt comfort en prestaties met zijn 1130cc motor. Perfect voor lange ritten dankzij de royale zitpositie en uitstekende windbescherming. Controleer nu de kentekens en ontdek meer over dit iconische model!

Check je BMW R 1150 rt :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door BMW R 1150 rt kentekens

Over de BMW R 1150 rt

De BMW R 1150 RT: Een Toermotor voor de Echte Liefhebber

De BMW R 1150 RT is een iconische toermotor die sinds zijn introductie in 2001 de harten van menig motorrijder heeft veroverd. Met zijn vooruitstrevende ontwerp en geavanceerde technologieën is deze motor uitgegroeid tot een waar begrip binnen de motorwereld.

Wat de BMW R 1150 RT echte karakter geeft, is zijn krachtige 1.130 cc tweecilinder boxermotor. Deze lucht-/oliegekoelde krachtbron levert 95 pk, wat resulteert in een vloeiende en dynamische rijervaring, zelfs op lange tochten. De motor is uitgerust met een zesversnellingsbak, waardoor de rijder altijd beschikt over de juiste versnelling voor elke situatie.

De BMW R 1150 RT staat bekend om zijn uitstekende rijcomfort. Het ergonomische zadel, de verstelbare stuurhendels en de royale beenruimte zorgen ervoor dat zowel de bestuurder als de passagier ontspannen en comfortabel kunnen rijden, zelfs op lange afstanden. De motor is voorzien van een royaal windscherm dat de rijder beschermt tegen wind en regen. Dit scherm is elektrisch verstelbaar, zodat het eenvoudig aangepast kan worden aan de persoonlijke voorkeuren en de weersomstandigheden.

Een ander opvallend kenmerk van de R 1150 RT is het uitgebreide veiligheidspakket. De motor is uitgerust met ABS-remmen, wat zorgt voor optimale remprestaties onder diverse omstandigheden. Bovendien beschikt de motor over een robuust frame en een uitgebalanceerd chassis, wat bijdraagt aan een stabiele rit en nauwkeurige handling.

De bagageruimte van de BMW R 1150 RT is eveneens indrukwekkend. Met ruime zij- en topkoffers kunnen motorrijders gemakkelijk al hun benodigdheden meenemen voor een meerdaagse trip. Dit maakt de motor ideaal voor toeravonturen, waarbij comfort en functionaliteit van groot belang zijn.

Al met al is de BMW R 1150 RT een motor die het beste van beide werelden biedt: een krachtige en betrouwbare aandrijflijn gecombineerd met ongeëvenaard rijcomfort en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Voor de serieuze toermotorrijder is deze BMW zonder twijfel een uitstekende metgezel op elke reis.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de BMW R 1150 rt kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 4 reviews met een gemiddelde score van 4 van 5 sterren.

Andere modellen van BMW