BMW R 1150 gs kenteken check

Op deze pagina kun je eenvoudig kentekens van de BMW R 1150 GS controleren. Deze robuuste motorfiets staat bekend om zijn betrouwbaarheid, veelzijdigheid en uitstekende prestaties zowel op de weg als off-road. Ideaal voor avontuurlijke rijders die graag lange afstanden afleggen met comfort en stijl.

Check je BMW R 1150 gs :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door BMW R 1150 gs kentekens

Over de BMW R 1150 gs

De BMW R 1150 GS: Een Tijdloze Avontuurlijke Machine

De BMW R 1150 GS staat bekend als een van de meest iconische allroad-motorfietsen van de laatste decennia. Geïntroduceerd in 1999, heeft deze motor zowel liefhebbers van avontuur als forenzen aangesproken vanwege zijn veelzijdige prestaties en robuuste ontwerp.

Technische Specificaties

De R 1150 GS is uitgerust met een krachtige 1130 cc lucht- en oliegoeladen boxermotor. Deze tweecilindermotor levert ongeveer 85 pk en heeft een koppel van 98 Nm, wat zorgt voor een indrukwekkende rijervaring, zowel op de snelweg als op onverharde wegen. De motor is gekoppeld aan een zesversnellingsbak, wat zorgt voor soepele en efficiënte overgangen tussen versnellingen.

Rijcomfort en Functionaliteit

Een van de belangrijkste kenmerken van de BMW R 1150 GS is het rijcomfort. De motorfiets staat bekend om zijn ergonomisch ontwerp, dat lange ritten veel aangenamer maakt. De zadelhoogte is verstelbaar, waardoor rijders van verschillende lengtes een comfortabele zithouding kunnen vinden. De voor- en achtervering zijn ook instelbaar, wat zorgt voor een optimale demping, ongeacht het terrein.

Beveiligingsfuncties en Technologie

De R 1150 GS is voorzien van verschillende geavanceerde beveiligingsfuncties. Het ABS-systeem (Anti-lock Braking System) zorgt ervoor dat de wielen niet blokkeren tijdens noodstops, wat bijdraagt aan de veiligheid van de rijder. Daarnaast is de motor uitgerust met een robuust Duolever-voorvorksysteem en een Paralever-achterwielophanging, wat zorgt voor stabiliteit en precieze handling.

Geschikt voor Elk Avontuur

Wat de R 1150 GS echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Of je nu door een stedelijke jungle navigeert of een afgelegen bergpad verkent, deze motorfiets is ontworpen om elk avontuur aan te kunnen. Dankzij de grote brandstoftank van 22 liter hoef je je geen zorgen te maken over frequente tankstops tijdens lange ritten.

Conclusie

De BMW R 1150 GS blijft een favoriet onder motorliefhebbers dankzij zijn betrouwbare prestaties, comfort en geavanceerde technologieën. Het is een motorfiets die zowel voor dagelijks gebruik als voor spectaculaire avonturen geschikt is, en die de traditie van Duitse degelijkheid en innovatie voortzet.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de BMW R 1150 gs kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 6 reviews met een gemiddelde score van 4 van 5 sterren.

Andere modellen van BMW